Sahte Gelin'in Skandalları Bitmiyor! Bir Aileyi Daha Dolandırdığı Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Afyonkarahisarlı bir aileyi dolandıran ve aileyi 50 bin liralık zarar sokan sahte gelin dolandırıcılıktan dolayı polis ekiplerince yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Sahte gelin ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Dolandırıcı gelin adayı Tokat'taki bir aileyi daha aynı şekilde kandırdığı şikayetiyle bir kez daha gözaltına alındı.

Afyonkarahisarlı bir aileyi dolandıran ve aileyi 50 bin liralık zarar sokan sahte gelin dolandırıcılıktan dolayı polis ekiplerince yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Sahte gelin ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Dolandırıcı gelin adayı Tokat’taki bir aileyi daha aynı şekilde kandırdığı şikayetiyle bir kez daha gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da bir aileyi kandıran ve ailenin Şanlıurfa’ya gelin almak için geldiğinde tüm gerçeği anlamasıyla tüm foyası ortaya çıkan sahte gelin ailenin şikayeti üzerine yakalanmış ve gözaltına alınmıştı. Şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Afyonkarahisarlı aileyi 50 bin liralık masrafa sokan sahte gelinin Tokat’lı bir aileyi de dolandırdığı ortaya çıktı.

EKRANDA GÖRÜNCE TEHŞİS ETTİLER

Sahte gelin 18 yaşındaki İlknur Üçok’u ekranda gören Tokat’lı aile kendilerini de dolandıran şahsı belirlediklerini ve şahıstan şikayetçi olduklarını bildirdi. Ailenin daha önce de dolandırıcı gelinden şikayetçi olduğunu ancak gerçek ismini bilmedikleri için hiçbir şey yapamadıklarını belirtti. Aile kendileri gibi başka bir alenin de dolandırıldığını ve kendilerini dolandıran şahsı ekranda gördükten sonra sahte gelinden yeniden şikayetçi oldu. Daha önce gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan İlknur Üçok’un polis ekipleri tarafından tekrar gözaltın alındığı ve polis merkezindeki sorgusunun devam ettiği öğrenildi. 

 

Afyonkarahisar Şanlıurfa Sahte gelin Dolandırıcı Tokat Aile Gözaltı Adli kontrol şartı