Sahada Galatasaray, Skor da Porto Ezdi

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu ikinci karşılaşmasında Porto ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, rakibine 1 - 0 kaybetti. Galatasaray, bu skorla 3 puanda kalarak grubunda liderlikten 3'üncü sıraya geriledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu ikinci  karşılaşmasında Porto ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, rakibine 1 - 0 kaybetti. Galatasaray, bu skorla 3 puanda kalarak grubunda liderlikten 3’üncü sıraya geriledi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci karşılaşmasında Porto'nun konuğuydu. Galatasaray, sahada rakibine karşı üstün oynasa da girdiği net gol pozisyonlarında fileleri havalandırmayı başaramayınca rakibine 1 - 0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Porto, bu skorla puanını 4'e yükselterek grup lideri olurken, Galatasaray grupta 3 puanda kalarak üçüncülüğe geriledi.

Ev sahibi Porto’ya galibiyeti getiren golü karşılaşmanın 49. dakikasında Marega kaydetti. Porto deplasmanına lider olarak giden Galatasaray, hiç haketmediği bu mağlubiyet ile grubunda üçüncülüğe geriledi.

D grubunun diğer karşılaşmasında Alman ekibi Schalke 04, Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı 1 - 0 mağlup ederek gruptaki puanını 4'e yükseltti. Schalke 04 ve Porto, aynı puan ve averajla D grubunda zirveyi paylaştı.

Net pozisyonlardan Yararlanamadı

Karşılaşmaya çok iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, özellikle ilk yarıda ele geçirdiği çok net gol pozisyonlarında fileleri havalandırmayı başaramadı. Sinan Gümüş, karşılaşmanın 13 ve 45. dakikalarında ele geçirdiği net gol pozisyonlarında fileleri havalandıramadı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Yuto Nagatomo, 39. dakikada ise Henry Onyekuru yakaladıkları net gol pozisyonlarından istifade edemedi.  

Deplasmanda oynadığı son 3 resmi maçını kaybeden Galatasaray, bu karşılaşmalarda kalesinde 8 gol görürken, rakiplerine hiç gol atamadı.   

 

Porto Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D grubu Schalke 04