Sağlık Bakanlığı Açıkladı! Bin 555 Sağlık Personeli Ataması Yapılacak!

TAKİP ET

Sağlık Bakanlığından açıklama geldi. İstanbul'un personel ihtiyacını gidermek için atama gerçekleştirecek. Kurum içi yer değiştirme Suretiyle Atanması Kurası ve yardımcısı sınıfı personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklaması yapılan bin 555 personelin ataması 9 Haziran Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığından açıklama geldi. İstanbul’un personel ihtiyacını gidermek için atama gerçekleştirecek. Kurum içi yer değiştirme Suretiyle Atanması Kurası ve yardımcısı sınıfı personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Açıklaması yapılan bin 555 personelin ataması 9 Haziran Cuma günü noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığından sağlık personeli ataması açıklaması geldi. İstanbul’un personel ihtiyacını gidermek için yapacakları atamayı açıklayan Sağlık Bakanlığı Kurum içi Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası ve Yardımcı Sağlık hizmetleri sınıfı personel alımı gerçekleştireceği açıklamasında bulundu.

Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, bin 555 personel ataması yapılacağı ve atanması yapılan yerlerin Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü İnternet adresinden ilan edileceği ve söz konusu kuranın, 9 Haziran Cuma günü Noter huzurunda gerçekleştirileceği bilgisi verildi. 

Yapılacak olan kurada yapılan açıklamaya göre, 6 biyolog, 5 çocuk girişimcisi,2 dil ve konuşma terapisti, 27 diyetisyen, 118 ebe, 25 fizyoterapist, 825 hemşire, bir iş ve uğraş terapisti, 11 laborant, bir odiyolog, bir perfüzyonist, 11 psikolog, 4 sağlık fizikçisi, 278 sağlık memuru, 193 sağlık teknikeri, 20 sağlık teknisyeni, 18 sosyal çalışmacı, 5 diş protez teknisyeni ve 4 tıbbi teknolog olmak üzere toplamda bin 555 personelin atanacağı belirtildi. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre belirtilen bu kura atamaları tarihi 9 Haziran Cuma günü Noter huzurunda gerçekleştirilecek.

 

sağlık bakanlığı atama yapılacak bin 555 sağlık personeli noter kura ile atama istanbul personel ihtiyacı