Sadece 28 Günlük Evliydi, Eve Geldiğinde Gördükleri Karşısında Şok Oldu

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan Ramazan Karadeniz, kendisiyle aynı yaştaki F.C. ile Mayıs ayında evlendi. Nikâhtan 28 Gün Sonra F.C. 14 bin liralık altını ve Evdeki bütün eşyaları alarak kaçtı.

Antalya'da yaşayan Ramazan Karadeniz, kendisiyle aynı yaştaki F.C.  ile Mayıs ayında evlendi. Nikâhtan 28 Gün Sonra F.C.  14 bin liralık altını ve Evdeki bütün eşyaları alarak kaçtı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Ramazan Karadeniz,  geçtiğimiz Mayıs ayında kendisiyle aynı yaşta olan F.C.  ile evlendi. Fakat Nikahtan 28 Gün Sonra kadın Evdeki bütün eşyaları ve 14 bin liralık altını alarak kayıplara karıştı. Eşine boşanma davası açan Karadeniz, eşinin başka bir erkek aracılığıyla aile kendisini tehdit ettiğini iddia etti.

BÜTÜN EŞYALARI ALMIŞ

Ramazan Karadeniz Alanya'nın Okurcalar Mahallesi'nde bir otel mutfağında çalışıyordu. Arkadaşları aracılığıyla geçtiğimiz yıl F.C. ile çalışan ve bir sürü arkadaşlık eden Karadeniz, geçtiğimiz Mayıs ayında Manavgat'ta evlendi.  19 Haziran akşamı iş yerinde olan Karadeniz'in eşi Bu sırada bütün eşyaları bir kamyonete yükleyerek kaçtı. Kendisine ne olduğunu soran komşularına ise taşıdıklarını söyledi. 

'SU İÇMEK İÇİN BİR BARDAK BİLE BIRAKMAMIŞ'
O gece Saat 01 sıralarında İşten eve geldiğinde büyük şok yaşayan Ramazan Karadeniz, “Eşimle aramda herhangi bir sorun yoktu. Nişan yaptık, ailesinden istedim ve 22 Mayıs'ta nikah kıydıktan 28 gün sonra evi terk etti. Bütün eşyalarla birlikte 13- 14 bin liralık altını da almış gitmiş. Eşyaları yüklerken komşulara da 'Taşınacağız, eşimin de haberi var' demiş. Evde hiçbir şey bırakmamış. Su içmek için bir bardak bile bırakmamış, hepsini götürmüş" dedi.

ANTALYA antalya manavgat tehdit