Saç Kesimini Beğenmeyince Dehşet Saçtı! Berberini Sokak Ortasında Öldürdü

TAKİP ET

Rusya'nın başkenti olan Moskova'da saç kesimi dehşeti yaşandı. Berberinin saç kesimini beğenmeyen şahsın sokak ortasında acımadan berberini öldürdüğü öğrenildi.

Rusya’nın başkenti olan Moskova’da saç kesimi dehşeti yaşandı. Berberinin saç kesimini beğenmeyen şahsın sokak ortasında acımadan berberini öldürdüğü öğrenildi.

Olay, Rusya’nın başkenti Moskova’da yaşandı. Berbere giden ve saçını kestiren bir şahıs berberinin yaptığı kesimi beğenmeyince ortalığı birbirine kattı. Berberi ile saç kesim tartışmasına giren şahıs eline aldığı bir bıçakla berberini kovalamaya başladı. Peşinden dakikalarca koştuğu berberini cadde ortasında yakalayan şahıs berberine art arda bıçak darbeleri saplayarak berberin ölümüne sebep oldu.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Müşterisinin gazabına uğrayan talihsiz berber art arda aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içinde yere yığılırken olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Müşterisinin bıçak darbeleri ile yere yığılan berberin yaşadığı dehlet anları sangiye saniye çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Rusya Moskova Berber cinayet saç kesimi saç kesimini beğenmedi berberi öldürdü