Saatlerce Kapı Zilini Yaladı! Şimdi Her Yerde Aranıyor!

TAKİP ET

ABD'de bir evin güvenlik kamerasına yakalanan görüntüler çerçevesinde kimliği sonrasında belirlenen bir şahsın saatlerce bir evin kapı zilini yaladığı görüntülendi.

ABD'de üç saat boyunca aranan ve kapı zilini yalayan adam her yerde aranıyor. Güvenlik kameralarına takılan görüntünün ardından büyük şaşkınlık yaşandı. Zaman kaybetmeden güvenlik güçlerine haber verildi. Bunun üzerine ABD tarafından konu hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaya başlandı. ABD polisi ise iddiaların ortaya atılmasından sonra kapı zilini yalayan adamı bulmak için çalışma başlattığını belirtti. 

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Salinas ilçesinde ilginç ve bir o kadar merak uyandıran bir olay meydana geldi. Bunun üzerine Dungan ailesinin kapı zilini 3 saat boyunca yalayan adam ev sakinleri tarafından güvenlik kameraları incelenince fark edildi. Polis bu süreç içerisinde söz konusu şahsı yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlatıldı. 

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ KISA SÜREDE AÇIKLANDI

Ev sahipleri bir gün sonra şoke eden görüntüleri izledi. Bunun üzerine görüntüler izlendikten sonra duruma anlam veremedikleri için tehlikeli bir durum olduğunu düşünüp polise haber verdiler. Polis departmanı tarafından konu hakkında inceleme başlatıldı. Görüntünün net olmasından dolayı kısa sürede şüphelinin kimliğine ulaşıldı. Ancak polis departmanı tarafından da görüntülerin şaşkınlık verici olduğu belirlendi. 

Polis tarafından yapılan incelemeler sonrasında 33 yaşındaki şahsın isminin Roberto Danial Arroyo olduğu açıklandı. Ancak şahsın henüz yakalanamadığı öğrenildi. Ev sahiplerinin evde olmadığı bir süreçte bu hareketi gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüntüler konusunda araştırmalar devam ederken herkesi bu görüntüler güldürmeye başladı. 

kapı zili polis arama ABD