Saat Verilmişti ve Başladı! Mega Kentte Evden Çıkacaklar Bir Kere Daha Düşünsün!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bugün bir açıklama yaparak saat 19:00'da İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini ve gece yarısına kadar devam edeceğini belirtmişti. İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bugün bir açıklama yaparak saat 19:00'da İstanbul'da sağanak yağış beklendiğini ve gece yarısına kadar devam edeceğini belirtmişti.  İstanbul'da beklenen sağanak yağış başladı. 

Akşam saatlerinde özellikle Taksim Meydanı'nın üstünde beliren siyah ve Gri bulutlar ilginç görüntüler oluşturdu.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için uyarı yaparak saat 19 itibarıyla gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurmuştu. Beklenen sağanak yavaş akşam saatlerinde başlarken Gece yarısına kadar süreceği öğrenildi.

SAKARYA VE KOCAELİ’DE YAĞIŞLI
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'un yanı sıra Sakarya ve Kocaeli Dede sağanak yağış beklendiğini duyurdu.  Yapılan son değerlendirmelere göre 3 saat boyunca Sakarya geneli ile Kocaeli Merkez,  Gölcük,  Kartepe ve Başiskele ilçelerinde kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Meteoroloji açıklamasında yağışlar nedeniyle oluşabilecek ani oluşabilecek sel ve su baskınlarına yıldırım çarpmalarına ve dolu riskine karşı vatandaşları uyardı.

İZMİR’DE SAĞAKAN ETKİLİ OLDU
Bugün İzmir Kent genelinde de sağanak yağış etkili olurken Yağmur bazı bölgelerde hayatı olumsuz etki.  öğleden sonra İzmir'de etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağış ve dolu ile birlikte Konak meydanında bulunan alt geçit yağmur suları ile doldu.  Bir Süre bölgede trafik akışı da dururken itfaiye ekipleri suların tahliye edilmesi için çalışma başlattı.  İzmir'in Bayraklı ilçesinde de cadde ve Sokaklar sağanak yağış nedeniyle suyla doldu.  Yağmura bir anda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. 
 

Meteoroloji istanbul hava durumu meteoroloji son dakika hava durumu uyarı sağanak yağış sel