Saadet Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı Yarın Açıklanıyor! İşte Davet Gönderilen Bomba İsimler

TAKİP ET

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimler için partilerin maratonu tüm hızıyla devam ederken henüz Cumhurbaşkanı adayını açıklamayan Saadet Partisi, yarın Ankara'da düzenlenecek olan törenle partinin Cumhurbaşkanı adayını kamuoyuna duyuracak. Düzenlenecek olan törene davet edilen isimler arasında oldukça dikkat çekenler var. İşte detaylar…

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimler için partilerin maratonu tüm hızıyla devam ederken henüz Cumhurbaşkanı adayını açıklamayan Saadet Partisi, yarın Ankara’da düzenlenecek olan törenle partinin Cumhurbaşkanı adayını kamuoyuna duyuracak. Düzenlenecek olan törene davet edilen isimler arasında oldukça dikkat çekenler var. İşte detaylar…

Türkiye, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine kitlendi. Partilerin Cumhurbaşkanı adayları en çok merak edilenler arasında olurken son dönemin en çok konuşulan partisi olan Saadet Partisinin de Cumhurbaşkanı adayını açıklaması merakla bekleniyor. Partiden son yapılan açıklamada, yarın Ankara’da düzenlenecek olan törende, Saadet Partisinin Cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı belirtildi. Parti’den daha önce gelen açıklamada, Cumhurbaşkanı adayının 1 Mayıs 2018 Salı günü açıklanacağı kamuoyuna duyurulmuştu.

TÖREN İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Alınan bilgilere göre, 1 Mayıs 2018 tarihine odaklanan Saadet partisinin Ankara’da düzenleyeceği özel bir programla açıklayacağı Cumhurbaşkanı adayı için geri sayım başladı. Yarın düzenlenecek olan tören için parti içindeki tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi. 

TÖRENE DAVET EDİLEN İSİMLER DİKKAT ÇEKTİ

Yarın Ankara’da Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi’nde düzenlenecek olan törene, Saadet Partisi Gençlik Kolları, GİK Üyeleri, eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez gibi dikkat çeken isimlerin davet edildiği öğrenildi. 

KİMİN ADAY OLACAĞI MERAKLA BEKLENİYOR

Erken seçim kararı sonrasında AK Parti ve MHP’nin gerçekleştirdiği ‘Cumhur İttifak’ içinde yer almayacaklarını belirten Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin, muhalefet partilerinin çıkaracağı çatı adayı destekleyeceklerini belirtmişti. Son günlerde Türkiye’nin 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile sık sık görüşmelerde bulunan Saadet Partisi, bu görüşmelerden olumlu sonuç alamamıştı. Şimdi gözler Saadet Partisinin yarın saat 10.02da açıklayacağı Cumhurbaşkanı adayına çevrildi.

 

Saadet Partisi SP Cumhurbaşkanı adayı Erken seçim Abdullah Gül Ankara Açıklama Meral Akşener Aday kim olacak Çatı adayı