Rus Değil Has Türk! Duyanlar İnanamadı: Osmaniye'de Kaza Geçiren Kadın Rusça Konuşmaya Başladı

TAKİP ET

Osmaniye'de geçirdiği trafik kazası sonucunda hastaneye kaldırılan ve 10 gün yoğun bakımda yatan 27 yaşındaki Hatice Tatalıer uyandığında hiç bilmediği Rusçayı konuşmaya başlayarak herkesi şok etti.

Osmaniye’de geçirdiği trafik kazası sonucunda hastaneye kaldırılan ve 10 gün yoğun bakımda yatan 27 yaşındaki Hatice Tatalıer uyandığında hiç bilmediği Rusçayı konuşmaya başlayarak herkesi şok etti.

27 yaşında olan Hatice Tatlıer geçirdiği trafik kazası sonucunda 10 gün yoğun bakımda kaldı. Genç kadın yaklaşık 1 ay tedavi gördükten sonra taburcu olurken uyandığında ise hiç bilmediği Rusçayı su gibi konuşmaya başladı. Olay sonrasında açıklama yapan Nöroloji Uzmanı Dr. Özgür Kaynak Hacıoğlu, durumun yabancı dil ile alakalı olmadığını sadece aksan değişikliği olduğunu belirtti.

RUSÇA KONUŞTUĞUNA KENDİSİ BİLE İNANAMADI

27 yaşında bir güzellik merkezi sahibi olan Hatice Tatlıer, 4 ay önce geçirdiği trafik kazası sonucunda kaldırıldığı hastanede 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra servise alınırken konuşmakta zorluk çektiği öğrenildi. 1 ay sonra taburcu edilen ve evine dönen genç kadının konuşmaya başladığında ise değişik konuşma şekli herkesin dikkatini çekti. Herkesin kendisini yabancı sandığını söyleyen Tatlıer, uyandığında anormal bir şeyler olduğunu fark ettiğini ancak bunun konuşmasıyla ilgili olabileceğini tahmin etmediğini söyledi. Konuşmasından hiç kimsenin kendisini anlamadığını söyleyen genç kadın çevresindekilerin ona Rusça konuştuğunu söylediğinde ise inanamadığını belirtti. Genç kadının konuşması ise yavaş yavaş normale döndü.

 

osmaniye türk kadın trafik kazası rusça konuşma hatice tatlıer yoğun bakım