Röntgenci Kabin Memuru Suçüstü Yakalandı

TAKİP ET

American Airlines isimli hava yolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan bir kişinin tuvalette erkekleri videoya çektiği ortaya çıktı.

American Airlines isimli hava yolu şirketinde kabin memuru olarak çalışan bir kişinin tuvalette erkekleri videoya çektiği ortaya çıktı. 

Bir hava yolu şirketinde meydana gelen skandal olay sonrasında kabin memurunun umumi tuvaletlerde uçuş sırasında yolcuları kamera kaydına aldığı öğrenildi. AB'nin Phoenix merkezli hava yolu şirketi olan American Airlines'te akıl almaz bir olayın yaşanması yolcuları da büyük şaşkınlığa uğrattı. 

Uzun zamandır şirkette kabin memuru olarak çalışan 50 yaşındaki Nobriga isimli kişinin cep telefonundan çıkan görüntüler büyük şaşkınlığa sebep oldu. Cep telefonunda pek çok yolcunun uygunsuz görüntülerinin olduğu öğrenildi. Polis tarafından konu hakkında soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

ERKEK YOLCULARI TUVALETTE KAMERAYA ÇEKMİŞ

Geçtiğimiz yıl kabin memuru olarak çalışan adamın uçağa binmeden önce yetkili polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra ise cep telefonu incelemeye alındı. Bunun üzerine çok sayıda uygunsuz görüntü elde edilmesi polis ekiplerini de şaşkınlığa uğrattı. Sorgu sırasında kayıtları bir mağazadan aldığını söyledi. Ancak hangi mağazadan ne zaman aldığı yönündeki sorulara cevap veremedi. Röntgencilik suçundan dolayı suçlu bulundu ancak denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. 16 yıldır hava yolu şirketinde hizmet veren adamın sonrasında video çektiğini kabul ettiği öğrenildi. Ancak görüntüleri dağıttığı yönündeki iddiaları yalanladı. Çalıştığı hava yolu şirketinden de durumun ortaya çıkması ile kovulduğu belirlendi. 

american airlines röntgencilik