Rize'de Kestikleri Ağacın Altında Kalan Amca Ve Yeğeni Ölümden Döndü

TAKİP ET

Rize'de ormanlık alana ağaç kesmeye giden amca ve yeğeni korkunç bir talihsizlik yaşadı ve kestikleri ağacın altında kaldı. Ölümden dönen amca ve yeğen hastanede tedavi altına alındı. İşte detaylar.

Rize’de ormanlık alana ağaç kesmeye giden amca ve yeğeni korkunç bir talihsizlik yaşadı ve kestikleri ağacın altında kaldı. Ölümden dönen amca ve yeğen hastanede tedavi altına alındı. İşte detaylar.

Rize’de korkunç bir olay yaşandı! Ormanlık alana ağaç kesmeye giden amca ve yeğeni kestikleri ağacın altında kalınca ölümden döndüler.

Rize’ye bağlı bulunan Küçükçayır Köyü’nde ki ormanlık alana giden 74 yaşındaki Asım Kork ve 27 yaşındaki Salih Kork, burada ağaç kesmeye başladılar. Ancak korkunç bir talihsizlik yaşayan amca ve yeğeni, kestikleri ağaç üzerlerine devrilince ağacın altında kaldılar.

KÖYLÜLER GÖRDÜ

Kestikleri ağacın altında kalan amca ve yeğeni gören köylüler ise hemen onlara yardıma koşturdu ve olay yerine sağlık ekipleri ile Jandarma ekipleri çağrıldı. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralı amca ve yeğene ilk müdahalesini yaptı ve ardından da ambulans ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Jandarma ekipleri ise olay yerinde incelemelerde bulunup rapor tuttu.

Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 74 yaşındaki Asım Kork’un ise durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.