Rize'de Gol Yağmuru! Çaykur Rizespor 2 – Beşiktaş 7

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig 27. hafta kapanış karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig 27. hafta kapanış karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Süper Lig’de ikinci yarının flaş ekiplerinden Çaykur Rizespor ile şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş’ın mücadelesinde sahadan farklı galip ayrılan Beşiktaş, hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

Kara Kartal’ın gol olup yağdığı mücadelenin yıldız ismi ise 2 gol ve 3 asistle Adem Ljajic oldu. Hakemliğini Arda Kardeşler’in yaptığı mücadelede Beşiktaş’ı galibiyete taşıyan isimler ise Adem Ljajic (2), Güven Yalçın (3), Domagoj Vida ve Burak Yılmaz oldu. Ev sahibi ekip Çaykur Rizespor’un 2 golü ise Vedat Muriqi ve Abarhoun’dan geldi.

Beşiktaş’ın farklı galibiyetinde önemli rol oynayan isimler 2 gol ve 3 asistle oynayan Sırp asıllı futbolcu Adem Ljajic ile son 20 dakikada oyuna giren ve 3 gol atan Güven Yalçın oldu.

Bu galibiyetle puanını 50’ye yükselten Beşiktaş, 28. haftada Vodafone Park’ta Süper Lig lideri Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. Evinde Beşiktaş’a farklı mağlup olarak 34 puanda kalan Çaykur Rizespor ise İzmir ekibi Göztepe’yi konuk edecek.      

Kaynak:

Beşiktaş Çaykur Rizespor Süper Lig Adem Ljajic Güven Yalçın son dakika