Rize Sele Teslim Oldu: 1 Kişi Kayıp

TAKİP ET

Rize Çayeli ilçesine bağlı olan Derecik Köyü'nde dün gece itibari ile başlayan şiddetli yağış etkisini sel olarak gösterdi. Meteoroloji'nin yaptığı uyarılar sonrasında başlayan yağmur ve arkasından gelen ani sel hayatı felç etti. Sel sularına kapıldığı öğrenilen Mehmet Küçüksarı'nın kaybolduğu belirlendi.

Rize Çayeli ilçesine bağlı olan Derecik Köyü’nde dün gece itibari ile başlayan şiddetli yağış etkisini sel olarak gösterdi. Meteoroloji’nin yaptığı uyarılar sonrasında başlayan yağmur ve arkasından gelen ani sel hayatı felç etti. Sel sularına kapıldığı öğrenilen Mehmet Küçüksarı’nın kaybolduğu belirlendi.

KAYIP KİŞİ İÇİN ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK

Rize Çayeli ilçesi Derecik Köyü’nde dün geceden itibaren etkisini göstermeye başlayan şiddetli yağış sonrasında bölgede sel hakim oldu. Ani gelen sel köydeki günlük hayatı felç ederken sel sularına kapıldığı öğrenilen Mehmet Küçüksarı’nın kaybolduğu belirlendi. Sel sularına kapıldığı iddia edilen şahsın kayıp ihbarı Jandarma ekiplerine bildirildi. Olayın Jandarma ekiplerine bildirilmesi sonrasında AFAD ekiplerinin yarın itibari ile bölgede kayıp olan Mehmet Küçüksarı’yı arama çalışmalarına başlayacağı belirtildi. 

 

rize çayeli derecik köyü sel dereler taştı 1 kişi kayıp sele kapıldı 16 ağustos 2017