Rize Emniyet Müdürünü Şehit Eden Polisten Akıl Almaz Açıklama..

TAKİP ET

Rize İl Emniyet Müdürünü şehit eden polis memuru ifadelerinde akıl almaz savunması ile dikkat çekti. Pişman olup olmadığı sorulunca 'Bu saatten sonra pişman olmak neyi değiştirir' diyerek şaşkınlığa sebep oldu.

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi vurarak şehit eden saldırgan polis memuru verdiği ifadelerde 'Bu saatten sonra pişman olsam neyi değiştirebilirim' diyerek ilginç açıklamalarda bulundu. İfadesi alınan polis memurunun emniyet müdürünü neden şehit ettiği hala bilinmiyor. Çelişkili ifadeler verirken bu süreç içerisinde kasten adam öldürme ve birden fazla kişiyi öldürme suçundan dolayı yargılamasının sürdürüldüğü öğrenildi. 

Gerçekleştirilen haince saldırının ardından emniyet müdürü ile polis memuru arasında birtakım tartışmaların meydana gelebileceği ihtimalleri değerlendirildi. Ancak saldırgan polis memuru müdürü ile arasında herhangi bir tartışmanın ya da kötü bir olayın yaşanmadığını dile getirdi. Görüşmenin ardından odasından çıktığını ancak yaptıklarına kendisinin de bir anlam veremediğini dile getirdi. 

ODADAKİ GÖRÜŞMEDEN SONRA SİLAHIYLA DEHŞET SAÇTI

İl emniyet müdürünü şehit eden polis memurunun İsmail Hakkı Sarıcaoğlu olduğu tespit edilmişti. Rize il emniyet müdürü ile odasında bir görüşme gerçekleştirdiğini bu görüşmede Derepazarı ilçesinden Rize'nin merkezine tayin olmak istediğini anlattı. Ancak Altuğ Verdi şuan ki planlama için tayin meselelerinin tamamlanmasının uygun olmadığını anlattı. 

Makam odasına girerken teslim ettiği silahını teslim aldıktan sonra öfke içerisinde tekrar odaya yönelirken bölgedeki polislere de ateş ederek yaraladı. Odaya girdikten sonra il emniyet müdürünü şehit eden polis memuru ifadesinde 'Bana odada görüşme sırasında herhangi bir kötü sözü ya da hakareti olmadı. Odadan çıktıktan sonra her şey hayal gibiydi. Neden yaptım hatırlamıyorum. Ama bu saatten sonra pişman olmam neyi değiştirir' ifadelerini kullandı. 

rize emniyet müdürü savunma polis