Rize'de Sokak Ortasında Silahlı Kavga: 7 Yaralı

TAKİP ET

Rize'de aralarında husumet olan komşular arasında sokak ortasında çıkan ateşli silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı, 7 kişi ise gözaltına alındı.

Rize'nin merkez mahallelerinden olan Mermerdelen Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde dün saat 15.45 civarında aralarında husumet olan komşu iki grup sokak ortasında karşılaştı. Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma, büyüyerek silahlı kavgaya döndü.

Kavga esnasında her iki tarafta, ateşli silah ve bıçakla birbirlerini hedef aldı. Birbirlerini kurşun yağmuruna tutan taraflar yaralandı. Olayın meydana geldiği anda devriyede olan polis ekipleri, her iki tarafı da ikaz etti. Ancak taraflar silah kullanmayı sürdürünce polis ekipleri tarafından gerekli müdahale yapılarak kavga kontrol altına alındı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kavgayı ihbar etmesinden sonra olay mahalline sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan H.Ç. ve B.Ö.K. ve T.Ç. adındaki şahıslara olay mahallinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nakledildi. 

Olayda yaralanan şahısların hastanedeki tedavi süreçleri devam ederken, olaya karıştığı tespit edilen 7 şahıs gözaltına alındı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Rize Silahlı Kavga