Rize'de Motosiklet Sürücüsünün Öldüğü Kaza Kamerada

TAKİP ET

Rize'de yaşanan ve motosiklet sürücüsü Harun Aslıyüksek'in (31) hayatını kaybettiği trafik kazasının şok edici anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza, Ardeşen-Çamlıhemşin kara yolunda dün saat 16.00 sularında meydana geldi. Harun Aslıyürek'in kullandığı 53 ACM 930 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen M.K yönetimindeki 53 HP 098 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle havada savrulan motosiklet sürücüsü Harun Aslıyüksek, metrelerce yükseklikten yere düştü. Olayın hemen ardından yapılan ihbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, Harun Aslıyüksek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan otomobil sürücüsü M.K. ise bir hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu üzücü kaza anı, bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; Ardeşen ilçesinden Çamlıhemşin ilçesine doğru ilerleyen motosiklet sürücüsü Harun Aslıyüksek'in, karşı yönden gelen otomobil ile kafa kafaya çarpıştığı ve ardından metrelerce yüksekliğe sıçrayarak yere düştüğü dehşet verici anlar net bir şekilde görülüyor.

Motosiklet sürücüsü Harun Aslıyüksek'in cenazesi, Ardeşen Merkez Camisi'nde düzenlenecek ikindi cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek. Kazada yaralanan otomobil sürücüsünün ise hastanedeki tedavisi devam ediyor. Bu kaza, trafik güvenliği konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme getirirken, güvenlik kamerası görüntüleri de olayın şiddetini ve trajedisini yürekleri burkuyor.

Rize trafik kazası ölüm haberi