Rıdvan Dilmen Canlı Yayında O kişilere Patladı! 'Haysiyetsiz Herifler'!

TAKİP ET

Eski futbolcu ve aynı zamanda yorumcu olan Rıdvan Dilmen Gaziantep ve Galatasaray karşılaşması sonrasında yorum yaptığı programda maçtan önce Türkiye'nin gündeminde olan başka bir konuya değindi. Öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlayan Dilmen, geçtiğimiz günlerde Atatürk'e ve annesi Zübeyde Hanım'a hakaret edenlere çok sert ifadelerle eleştirdi.

Eski futbolcu ve aynı zamanda yorumcu olan Rıdvan Dilmen Gaziantep ve Galatasaray karşılaşması sonrasında yorum yaptığı programda maçtan önce Türkiye’nin gündeminde olan başka bir konuya değindi. Öncelikle tüm annelerin anneler gününü kutlayan Dilmen, geçtiğimiz günlerde Atatürk’e ve annesi Zübeyde Hanım’a hakaret edenlere çok sert ifadelerle eleştirdi.

Eski futbolcu ve aynı zamanda usta oyuncu Rıdvan Dilmen NTV Sporda yayınlanan yüzde yüz futbol programında açıklamalarda bulundu. Programın başında Gaziantepspor ve Galatasaray arasında geçen karşılaşmayı yorumlamadan önce anneler gününü kutlayan Dilmen, geçtiğimiz günlerde Atatürk ve kıymetli annesi Zübeyde Hanım’a hakaret eden isimleri çok sert ifadelerle eleştirdi. Dilmen, "O haysiyet yoksunu ahlaksızları TC vatandaşlığından çıkaracaksın. Cezaevleri onlar için lükstür. Haysiyetsiz insanlar!" dedi.

 RIDVAN DİLMEN ŞU İFADELERDE BULUNDU

"Biraz gündem dışı kalmışım galiba. Birkaç gündür Türkiye'de sallanan bir olay var. Zübeyde Annemiz ile ilgili 3-5 ahlaksızın yaptığı. Bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal'dir. Onun annesi de Zübeyde Hanım, annemizdir. O haysiyet yoksunlarının annelerini tenzih ederim. Onları TC vatandaşlığından çıkaracaksın. Cezaevleri onlar için lükstür. O TC yazmasının sebebi Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk'e dil uzatmaya hakları yoktur." dedi.

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen gündemi değerlendirdikten sonra Gaziantepspor ve Galatasaray karşılaşmasını şu ifadelerle yorumladı:

"Yönetim Tudor’un arkasında olduğunu hissettiriyor. Hem Fenerbahçe, hem de Kasımpaşa maçından sonra gördük. Bruma ile tatsız hadise yaşanmasına rağmen. Bu kadar olumsuz gelişmeye rağmen Tudor’un önümüzdeki sezon devam etmesi uzun vadede Galatasaray’a yarayabilir. Çünkü kimliği ve kişiliği belli bir teknik adam.İkinci yarıda 3 tane net pozisyon verdi. 1-1’den sonra Gaziantepspor’un 3 pozisyonu vardı. Benim anlamadığım şu. Futbolda fiziksel zaafınız olabilir boy olarak. Ancak bir takım her dakika aynı golü yemez. Sezon boyunca aynı golü yiyen bir takım var. Muslera önemli kurtarışlar yaptı ama hep aynı golleri yiyor." dedi.

 

rıdvan dilmen eleştiri rıdvan dilmen patladı canlı yayında patladı