Rezil Oldu! Lavrov, Melania Trump'ın Bacaklarını Süzerken Yakalandı

TAKİP ET

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, Finlandiya'da düzenlenen zirve sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın bacaklarına bakarken yakalanması ülkede alay konusu oldu.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un, Finlandiya'da düzenlenen zirve sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın bacaklarına bakarken yakalanması ülkede alay konusu oldu. 

Finlandiya de önceki gün düzenlenen tarihi Mini zirve Başkent Finlandiya'da yapıldı.  Rusya devlet başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Donald Trump bir araya geldi. Farklı konularda Fikir alışverişi yapan iki liderden çok zirvenin gündem maddesi Rusya Dışişleri Bakanı Sergey lavrov'un fotoğrafı oldu. 

FIRST LADY'NİN BACAKLARINI SÜZERKEN YAKALANDI
İki lider basın toplantısı düzenlediği sırada Rusya Dışişleri Bakanı Sergey lavrov, Amerika'nın First Lady Melania Trump'ın  bacaklarını süzerken yakalandı.Rus basınında ve sosyal medyada lavrov'un bu fotoğrafı alay konusu oldu.

"SÜPERDEN DE İYİ"
 Rusya Dışişleri Bakanı lavrov iki liderin basın toplantısı sırasında ön sırada oturuyordu. Bu sırada aynı sırada oturan Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump’a bakarken basına yansıyan Lavrov'un görüntüleri sosyal medyada alay konusu oldu. Melania Trump, bir dönem manken olarak dünyayı Gezmiş ve birçok Dergiye çıplak poz vermişti. Lavrov, Bu fotoğrafınız yayınlanmadan önce Helsinki temasları sonrasında, "Görüşmeler muazzam geçti… Süperden de iyi" demişti.

"PUTİN'İ UTANDIRDI" YORUMLARI YAPILDI
Lavrov'un bu yorumları görüşmeleri için mi yoksa first lady için mi söyledi sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları,  "Lavrov'un Melania'nın bacaklarına bakarken fotoğraflarını Kremlin medyasının yayınlaması Putin'in utancını yeni bir seviyeye çıkardı"  yorumlarını bile yaptı.

 

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Melania Trump finlandiya zirve son dakika son dakika haberi