Rezidansta Zorla Tutuluyordu, Polis Tarafından Kurtarıldı

TAKİP ET

İS-stanbul Kartal ilçesinde bulunan bir Rezidansın 22. katında kilitli tutulduğu iddia edilen kadın polis tarafından düzenlenen bir operasyonun ardından kurtarıldı.

İstanbul Kartal'da polis ekiplerine bazı ihbarlar arka arkaya gelince büyük bir operasyonun başlatılmasına karar verildi. Kartal'da bulunan bir Rezidans'ın 22. katında bir kadının kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zorla tutulduğu iddia edilmişti. İhbarların arka arkaya gelmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Yapılan operasyonda kilitli tutulan bir kadın kısa sürede polis tarafından kurtarıldı. Operasyon sırasında binada bulunan bir şahıs ise gözaltına alındı. 

Polis ekipleri tarafından dairede geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Dairenin çeşitli bölgelerine saklanmış çok sayıda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği öğrenildi. Soruşturma bu aşamada farklı bir boyut kazanarak derinleştirildi. Gözaltına alınan kişinin kimliği ise yapılan çalışmaların ardından belirlendi. 

ZORLA TUTULAN KADIN KURTULDU

Rezidansın 22. katında bulunan daireden zaman zaman seslerin geldiğini, bir kadının yardım çığlıklarına benzer sesler duyduklarını iddia eden komşuların ihbarı gerçek çıktı. Dairede Dervis D. isimli şahıs da gözaltına alındı. Hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezasının olduğu belirlendi. Daha önce hırsızlık ve ihlal suçlarını işlediği tespit edildi. Kaçak durumda bulunurken dairesinde bir kadını da zorla tuttuğu öğrenildi. 

Tuttuğu kadına günlerce işkence ettiği, cinsel tacizde bulunduğu ortaya atılan iddialar arasında yer aldı. Daireden çıkanlar ise polis ekiplerini de şaşkınlığa sürükledi. Dairede yapılan aramalarda silah, cep telefonu, para, sahte kimlik ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

rezidans istanbul ihbar kadın