Rezalet! Grup Cinsel İlişki Partisi Yapan Turistler Fena Basıldı

TAKİP ET

Kamboçya'da tatil yapan ve şaka yapmak için çektikleri fotoğraflarla başları derde giren 10 genç toplu cinsel ilişki partisi yapma suçundan tutuklandı. Yetkililerin gençlere 1 yıl hapis cezası vermesi beklemiyor.

Kamboçya’da tatil yapan ve şaka yapmak için çektikleri fotoğraflarla başları derde giren 10 genç toplu cinsel ilişki partisi yapma suçundan tutuklandı. Yetkililerin gençlere 1 yıl hapis cezası vermesi beklemiyor.

Kamboçya’ya tatil yapmak amacıyla giden 10 turist genç şaka yapmak amacıyla paylaştıkları fotoğraflar yüzünden tutuklandı. Yetkililer tarafından gözaltına alınan gençler bunların hepsinin bir şaka olduğunu söylese de yetkililerin gençlere 1 yıla kadar hapis cezası vermesi bekleniyor.

AHLAKSIZ SUÇLAMASI YAPILDI

10 kişilik turist gençten oluşan şahıslar Angkor Wat antik tapınaklarına yakın olan bir semtte çekilen fotoğraflar yetkilileri harekete geçirdi. Yetkililer gençlerin fotoğraflarını ahlaksızlık olarak değerlendirerek gözaltına aldı. Kamboçya polisi gençlerin bunun bir oyun olduğunu söylemesine rağmen ikna olmadı ve 10 kişi olan turisti 1 yıl hapisle cezalandırmaya hazırlanıyor.

TUTUKLANANLAR ARASINDA 2 KADIN VAR

Alınan bilgilere göre, polis tarafından gözaltına alınan ve tutuklanan turistlerin yaşlarının 21 ila 35 arasında değiştiği ve aralarında 2 kadının yer aldığı öğrenildi. Gözaltına alındıktan sonra 3 gün gözaltında tutulan turistler daha sonra yerel bir cezaevine gönderildiler. Turistlerin duruşma gününe kadar 6 ay beklemek zorunda oldukları ve yetkililer tarafından suçlu bulunmaları halinde yaklaşık 1 yıl hapis cezası alacakları belirtildi. Grup verdikleri ifadelerde, yaptıklarının sadece bir şakadan ibaret olduğunu ve asla cinsel ilişkiye girmediklerini söyledi. 

 

Dünya haberleri Kamboçya Turistler Cinsel ilişki