Reza Zarrab Koğuş Arkadaşına Tecavüz Etti Mi? Avukatından Flaş Açıklama

TAKİP ET

Halkbank Genel Müdürü Hakan Atilla ile birlikte ABD'de yargılanan Reza Zarrab'ın Fildişi Sahilli olan koğuş arkadaşına tecavüz ettiği iddia edilmişti. Olaya ilişkinse Zarrab'ın avukatı mahkemeye bir dilekçe sundu ve bunun asılsız olduğunu dile getirdi. İşte detaylar…

Halkbank Genel Müdürü Hakan Atilla ile birlikte ABD’de yargılanan Reza Zarrab’ın Fildişi Sahilli olan koğuş arkadaşına tecavüz ettiği iddia edilmişti. Olaya ilişkinse Zarrab’ın avukatı mahkemeye bir dilekçe sundu ve bunun asılsız olduğunu dile getirdi. İşte detaylar…

İran ile Türkiye arasındaki ambargoyu deldiği için ABD’de tutuklanan ve yargılaması devam eden Reza Zarrab ile birlikte aynı davada yargılanan Halkbank eski Genel Müdürü Hakan Atilla hala daha ABD’de tutuklu bulunurken, davanın yanı sıra Reza Zarrab ile ilgili son derece flaş bir olay yaşanmıştı. 

AVUKATI TECAVÜZÜ YALANLADI 

Hapishanede yatmakta olan Reza Zarrab’ın Fildişi Sahilli olan koğuş arkadaşı Jaber’e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilmişti. Zarrab’ın avukatı ise bu konu hakkında mahkemeye bir dilekçe sundu ve "Sayın Jaber'in kendini tanımlaması gibi, cinsel istismar ve saldırı iddiaları da tamamen gerçeklikten kopuk ve yanlıştır" ifadelerine yer verdi.
Ayrıca Zarrab’ın avukatı, tutuklu bulunan şahısların yurt gibi bir yerde yatakhane yattıklarını ve burada kimsenin görmeden ve ya infaz koruma memurlarının görmeden böyle bir şey yaşanmasının mümkün olmadığını belirtti.  

 

Reza Zarrab ABD Hakan Atilla dünya haberleri haberler halkbank İran