Restoranındaki Şov Sırasında Müşterileri Yanan Nusret'ten İlk Açıklama

TAKİP ET

Etiler'de bulunan restoranında yapılan Ali Ekşioğlu sırasında yaşanan kaza nedeniyle alevler arasında kalan turist hakkında Nusret Gökçe açıklama yaptı. Nusret Gökçe açıklamasında, "Sağlık durumlarını yakından takip ediyorum. Görsel çalışmalarımızı da süresiz durdurduk" ifadelerini kullandı.

Etiler'de bulunan ünlü et restoranı Nusret’te yapılan Alev Show sırasında alevlerin aniden parlaması sonucunda bir turist yaralanmıştı. Restoranın sahibi olan Nusret Gökçe bu kaza sonrası bir basın açıklaması yaparak görsel şovları süresiz şekilde ara verdiklerini ve yaralanan müşterilerinin sağlık durumları ile yakından ilgilendiğini dile getirdi.

"SAĞLIKLARINA KAVUŞABİLMELERİ İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ YÜRÜTÜYORUM 

Nusret Gökçe’nin basın açıklaması şu şekilde;
“Değerli Dostlarım, dün akşam Etiler restoranımızda maalesef çok üzücü bir kaza yaşadık. Büyük emekler vererek bugünlere getirdiğimiz işimizin en önemli parçası olan misafirlerimizi ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmek isterim.
 Her şeyden önce kişisel üzüntümü ifade ediyorum. Misafirlerimizi İstanbul'da bulundukları farklı mekanlarda ziyaret ettim. Onların nihai sağlıklarına kavuşabilmeleri için her türlü desteği bizzat yürütüyor olacağım. Çalışma hayatım boyunca velinimetim olarak düşündüğüm misafirlerimizi, güzel lezzetlerin yanı sıra sorumluluk ve iyi niyetimizi de son noktasına kadar sunarak ağırlamaya devam edeceğiz.”

 

nusret alev şov müşteri turist yaralı son dakika nusret gökçe