Resmen Vahşet! Dişleri Pense İle Söküldü!

TAKİP ET

Rum medyası tarafından yazılan haberde Güney Kıbrıs bölgesinde Afrikalı bir gencin 5 kişi tarafından darp edildiği ve sonrasında da dişlerinin pense ile çekildiği belirtildi.

Rum medyası tarafından hazırlanan bir haber sonrasında adeta vahşetin yaşandığı öğrenildi. Güney Kıbrıs bölgesinde bulunan ve bir süredir bölgede yaşayan Afrika kökenli gencin korkunç bir saldırıya uğradığı saatler boyunca işkence gördüğü öğrenildi. Sonrasında verdiği ifadelerde 4 dişinin pense ile çekildiğini anlattı. Korkunç olay sonrasında zor anların yaşandığı öğrenilirken polis tarafından konu hakkında soruşturmanın başladığı öğrenildi. 

Rum medyası kısa süre içerisinde olayı medyaya taşıdı. İnanılmaz ırkçı bir saldırı olduğu ve saldırının boyutlarının ise son derece korkunç olduğu iddia edildi. Afrikalı gencin ise yaşadığı travma ve saldırının ardından tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

DİŞLERİ TEK TEK PENSE İLE ÇEKİLDİ

Rum medyası tarafından yapılan haber sonrasında pek çok kişi ırkçı saldırıya tepki gösterdi. Polis karakolu yakınlarında yaşanan korkunç saldırının detayları Afrikalı gencin ifadeleri sonrasında ortaya çıkmaya başladı. Bölgeye geldikten sonra sabah 04:00 saatlerinde taksiden inen genç ırkçı saldırı karşısında neye uğradığını şaşırdı. 

Siyahi düşmanı olarak bilinen Ku Klux Klan sempatizanı olan 5 kişi Afrikalı gence saldırdı. Darp edilen genç yardım istedi ancak çevreden herhangi bir yardım gelmediğini anlattı. 4 dişinin ise ellerinde bulunan pense ile çekildiği öğrenildi. Bunun üzerine yaşanan olay ırkçılık olarak değerlendirildi. Afrikalı gencin çığlıklarına karşı yakınlarında bulunan polis karakolundan herhangi bir müdahalenin yapılmadığı öğrenildi. 

rum medyası vahşet pense