Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Irmağa gidiyorum videosu ne?

TAKİP ET

Survivor 2021 yarışmacılarından Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda bulunan ve daha önce 'Irmağa Gidiyorum' videosu ile YouTube'da büyük ilgi çeken Reşat Hacıahmetoğlu, yeni sezonda Survivor'da neler yapacak neden merak ediliyor. Videoyu izleyen birçok izleyici de Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? Kaç yaşında sorularının yanıtını araştırıyor.

Survivor 2021 gönüllüler kadrosu yarışmacısı Reşat Hacıahmetoğlu herkes tarafından merak ediliyor. YouTube'da paylaştığı birçok video ile popüler olan en çok da ırmağa Gidiyorum videosu ile konuşulan ve dikkatleri üzerine toplamayı başaran Hacıahmetoğlu bu sezon Survivor yarışmasında neler yapacak şimdiden merak konusu oldu. Peki Reşat Hacıahmetoğlu kimdir, kaç yaşında evli mi?

Reşat Hacıahmetoğlu kimdir?

Dünyanın en zor yarışmalarından biri olarak kabul edilen Survivor 2021 gönüllüler kadrosunda yer alan Reşat Hacıahmetoğlu tanıtım videosunda Karadeniz aksanı ve eğlenceli kişiliği ile dikkat çekti. Sosyal medyada videolar paylaşan ve özellikle “Irmağa Gidiyorum” videosu ile dikkatleri üzerine toplamayı Başaran Reşat Hacıahmetoğlu aslen Trabzon Of'lu. 31 yaşında olan ve vücut geliştirme sporuna meraklı olan yarışmacı, öğrenim hayatını Of’ta tamamladı. Daha sonra Ordu Üniversitesi'ne giren yarışmacı buradan mezun oldu. Sosyal medya ile 2016 yılında tanışan yarışmacı özellikle Irmağa Gidiyorum videosu ile dikkatleri üzerine topladı.

Reşat Hacıahmetoğlu ırmağa gidiyorum videosu nedir?

Reşat Hacıahmetoğlu, Irmağa Gidiyorum videosu sosyal medyada izlenme rekorları kırmıştı. Genç adam şelaleden aşağıya doğru inmeye çalışırken ayağı kayarak yuvarlanmış ve bu sırada da “ırmağa Gidiyorum” sözleri ile olay yaratmıştı.
 

reşat hacıahmetoğlu ırmağa gidiyorum