Reklamda görüp aldığı krem ile 3.5 milyon TL dolandırıldı

TAKİP ET

Televizyonda bir reklam görüp aldığı ağrı kesici krem sebebiyle 70 yaşındaki Mehmet Önder hayatı zehre döndü. Önder, siparişinde yer alan, Yalova'da bir termal otele ait davetiyeyi gördü. Konaklamak için otele gelen yaşlı adamın hayatı, otele gittikten sonra kabusa döndü. Devre mülk adıyla başlayan dolandırıcılığın ardından yaklaşık 3 milyon 500 bin TL'sini kaybeden yaşlı adamın ailesi dağıldı.

Türlü türlü hileler ile insanların hayatını zehir eden dolandırıcılar bu sefer ağrı kesici krem ve termal otel ile yaşlı bir adamı dolandırdı. İstanbul'da ikamet eden 70 yaşındaki Mehmet Önder iddialarına göre, televizyon reklamında gördüğü bir ağrı kesici kremden aldı. Fakat kremin yanında, Yalova'da termal otele ait olduğu belirtilen ve 2 gün ağırlama içeren hediye kartını gördü

DEVRE MÜLK YALANIYLA HAYATINI KÂBUSA ÇEVİRDİLER

Yalova'da termal otele gelen Önder burada kendisine devre mülk satılmaya çalışıldığını iddia eden Önder, kâr edeceğine inanıp kredi çekti, evini sattı. Yaşlı adamın gözünü boyamayı başaran dolandırıcılar daha pahalı devre mülkü satış gerçekleştikten sonra 4-5 kat para kazanacağını vaat etti.

3,5 MİLYON LİRASI GİTTİ! "KAN KUSTURDULAR"

Yuvası dağılan yaşlı adam, “Bizi davet ettiler Yalova'ya, dolandırıcılık orada başladı. 'Sizi şehit ve gazi yakını gösterirsek 14 bin 800 liraya burayı vereceğiz' dediler. 29 bine göre cazip geldi. Keşke gelmeseydi, almasaydım. İmza attım, vekaletname verdim. Kredi çektik, evi sattık, 3 milyon 450 bin lira param gitmiş vaziyette, dolandırıldım. Tehditler, ölümler.. Her şey başımda şu anda. Kan kusturdular.” ifadelerini kullandı.

 

İstanbul Yalavo Dolandırıcılık Yalova