Protokolde Kavga Çıktı! Bakan Arbedenin Arasında Kaldı

TAKİP ET

Ordu Aybastı ilçesinde düzenlenen Perşembe şenliklerinde kavga çıktı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaşanan arbedenin arasında kaldı.

Ordu Aybastı ilçesinde düzenlenen Perşembe şenliklerinde kavga çıktı. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş yaşanan arbedenin arasında kaldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş memleketi Ordu'nun Aybastı ilçesinde düzenlenen Perşembe şenliklerine katıldı. Ancak Kurtulmuş henüz protokoldeki yerini alamadan Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve Il Emniyet Müdürü Suat Çelik'in korumaları arasında arbede yaşandı.

NUMAN KURTULMUŞ EZILME TEHLIKESI GEÇIRDI

İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'inprotokol sırasına oturmasına izin verilmemesi üzerine zabıta ekipleri ve Suat Çelik'inkorumaları arasında kavga çıktı. Çıkan kavganın giderek büyümesi ile yumruk ve tekmeler havada uçuşmaya başladı. Kavganın tam ortasında kalan Kurtulmuş korumaları ve komandolar eşliğinde olay yerinden hızla uzaklaştırıldı. Kavgadaki gerginlik çevredeki vatandaşları da ayaklandırdı. Bakan Kurtulmjş bölgeden uzaklaştırılırken olay yerine gelen Özel harekat polisi ve kimandolar olay yerindeki önlemlerini sürdürdü.

ŞENLİK KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Yaşanan arbedenin son bulduğu öğrenilirken şenliklerin kaldığı yerden devam ettiği ancak Bakan Numan Kurtumuş'un şenliklere geri dönmediği örenildi.

Numan Kurtulmuş protokol Ordu Perşembe Şenlikleri kavga