Programlar İptal!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Mardin'de 4 polisin şehit haberinin gelmesini ardından programlarını iptal etti.

Cumhurbaşkan'ı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Letonya milli maçını izlemek için Konya'ya gidecekti. Erdoğan, bugün Mardin'de 4 polisin şehit olması nedeniyle Konya programını iptal etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da programını iptal ettiği bildirildi. Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu, milli maçı izlemek için gidecekleri Konya planını iptal ettiler. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre şehit haberleri nedeniyle iptallerin gerçekleştiği belirtildi. Yapılan açıklama şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’in Dargeçit ilçesinde yola döşenen mayının patlatılması sonucu, 4 polisimizin şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’e birer telgraf göndermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız telgrafında, menfur saldırının kendisini derinden üzdüğünü belirterek, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz etmiş; ailelerine, milletimize ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletmiştir."