Prens Selman'ın Öğretmeni Konuştu; Küstahça Şakalar Yapardı

TAKİP ET

Suudi Arabistan veliaht Prensi Selman'ın çocuklukta ingilizce eğitimi aldığı öğretmeni yıllar sonra Cemal Kaşıkçı cinayetinin ardından konuştu. Çocukken Selman'ın son derece küstah şaka ve yorumlar yaptığını anlattı.

Suudi Arabistan veliaht prensi Selman'ın çocukluğunda kendisine ingilizce dersleri veren öğretmeni ilk kez konu hakkında konuştu. Sekkai konu hakkında ünlü bir gazetecinin ölüm emrini verdiği iddia edilen bir kişiye öğretmenlik yapmanın nasıl bir his olduğunu uzun uzun anlattığı bir yazı yazdı. 

Cemal Kaşıkçı cinayeti hakkında sır perdesi hala tam olarak aralanamadı. Ünlü gazetecinin vahşi bir şekilde öldürülmesinin ardından cesedinin parçalara ayrıldığı ve böylece yok edildiği iddia edilmişti. Henüz cesede ulaşılamazken emrin veliaht prens Selman tarafından verildiği yönünde çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. Bunun üzerine bir dönem Selman'a ingilizce dersleri veren öğretmen bu konudaki tecrübelerini ve yaşadıklarını anlattı. 

'KÜSTAH VE TERBİYESİZ ŞAKALAR YAPARDI'

Prense öğretmenlik yaptığı sıralarda lüks bir dairede yaşadığını ve şoförle evden alındığı sonrada derslerden sonra eve tekrar bırakıldığını yazdı. Yoğun güvenlik önlemlerinden geçtikten sonra lüks bir villada verdiği eğitim sonrasında aşırı lüks araçların bulunduğu villa bahçesinde beyaz üniformalı çalışanlar gördüğünü dile getirdi. 11 yaşındayken ders verdiği Selman'ın kendisi hakkında küstahça şaka ve yorumlar yaptığını ancak duruma müdahale edemediğini anlattı. Dersler sırasında gizli bir kamera ile izlendiği için hal ve hareketlerine dikkat ettiğini ve çocukların durumu hakkında detaylı bir rapor veremediği için üzgün olduğunu anlattı. Prens Selman'ın çocukluk döneminde de küstah tavırlar sergilediğini anlatması dikkatlerden kaçmadı. 

kral selman ingilizce öğretmeni