Prens Harry İle Meghan İçin Korkutan Kehanet!

TAKİP ET

Bu yıl düğünleri ve aşkları ile olay haline gelen Prens Harry ile eşi Meghan hakkında kötü bir kehanet açıklanırken iddiaların son derece çarpıcı olması dikkat çekti.

Bu yıl düğünleri ve aşkları ile olay haline gelen Prens Harry ile eşi Meghan hakkında kötü bir kehanet açıklanırken iddiaların son derece çarpıcı olması dikkat çekti. 

Bu yıl son derece tartışmalı aşkları ve yaşantıları ile dikkat çeken İngiltere prensi Harry ile eşi Meghan gündeme damgasını vurmuştu. Yapılan düğünün ardından katıldıkları etkinliklerde birbirlerine olan bakışları ve aşkları ile sürekli olarak gündeme gelen ikili hakkında ünlü bir falcının yaptığı kehanet son derece dikkat çekti. Zaman zaman ünlülerin hayatları hakkında ortaya attığı iddialar ile gündeme gelen Simone Simmons ikilinin hayatları hakkında korkutan kehanetleri arka arkaya sıraladı. 

Her zaman aşkları ile dikkat çeken ve pek çok kişinin özendiği çiftin aşklarının ve dolayısı ile evliliklerinin çok uzun ömürlü olmayacağı yönünde bazı açıklamalarda bulundu. 

PRENS VE EŞİ BİRKAÇ YILA BOŞANACAK

İkilinin birkaç yıl sonra beklenmedik bir şekilde ayrılık yaşayacaklarını ve boşanacaklarını iddia etti. Bu ayrılığın çok ani bir şekilde olacağını dile getirdi. Ünlü çiftin yakın zamanda iki bebek sahibi olacaklarını da dile getirirken ünlü prensesin yüzüne bakarak tahminler sonrasında şimdilerde hamle olabileceğini de dile getirmesi son derece dikkat çekti. Ayrılığın asıl sebebi olarak ise Meghan Markle'nin ailesinden kaynaklanacak sorunları öne sürdü. Bu süreçte annesi gibi son derece hassas olduğu iddia edilen prensin yaşayacaklarından haberi olmadığını söyledi. Çiftin hayranları tarafından ortaya atılan kehanet ise büyük bir tepkiyle karşılandı.

ingiltere prensi korkunç kehanet prens harry prenses meghan