Poşet Uygulamasından Sonra Öyle Şeyler Yaptılar Ki..

TAKİP ET

Yeni yılla birlikte hayata geçen ücretli poşet uygulaması dikkat çekmeye devam ediyor. Bu süreçte bazı vatandaşların ise ücretlerini geri almak için aldıkları poşetleri geri iade ettikleri öğrenildi.

Türkiye'nin pek çok bölgesinde zincir marketleri bulunan işletmeden alışveriş yapan bir vatandaş ücretli poşet uygulamasının ardından öyle bir şey yaptı ki. Marketten 25 kuruş karşılığında almış olduğu market poşetinin ardından ürünleri eve bıraktı. Ardından tekrar markete giderken poşetten memnun kalmadığını iddia ederek geri iade etmek istedi. Market yetkilileri tarafından yapılan işlem sonrasında 25 kuruşu tekrar iade edildi. 

Türkiye'nin pek çok bölgesinde şubesi bulunan zincir marketlerden birisi yeni yılla birlikte ücretli poşet uygulamasına geçti. 25 kuruş karşılığında verilen ücretler vatandaşları çeşitli şekillerde etkilemeye başladı. Bazı vatandaşlar 25 kuruşa satılan poşet uygulamasına tepki gösterirken bazı vatandaşlar ise doğanın korunması için yerinde bir uygulama olduğunu iddia ettiler. 

POŞETTEN MEMNUN KALMADIĞINI SÖYLEDİ

Bir vatandaş ücretli poşet uygulamasına tepki göstererek poşeti geri iade etti. Bu süreçte satın aldığı ürünleri 25 kuruş karşılığında bir poşete koydu. Ancak sonrasında poşeti geri getirerek iade etmek istediğini söyledi. Tüketici hakları gereği geri alınan poşetin parası tüketiciye hemen ödendi. 

Genel olarak bakıldığı zaman ise vatandaşların büyük bir kısmının poşet uygulamasını desteklediği öğrenildi. Vatandaşlar yaptıkları açıklamalarda 'Yapıla uygulama doğayı korumak açısından son derece önemli. Bunun geç kalınmış bir uygulama olduğunu düşünüyorum.' diyerek doğru olduğunu ifade ettiler. 

poşet uygulaması ücretli uygulama sosyal medya