Polisten Kaçarken Kaza Yapan İş Adamı: "Kurban Olayım, Para Problem Değil"

TAKİP ET

Samsun'da kullandığı alkollü araç ile polisten kaçarken kaza yapan iş adamı T.S., Gözaltına alınacağını anlayınca polis ekiplerine rüşvet teklif etti. İşadamı kendisini kelepçeleyen polislere, "Kurbanın olayım, para problem değil ya. Çözün şu kelepçemi" dedi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda Cumhuriyet Caddesi'nde ilçede altın hakkında alkollü araç kullandığı ihbarı yapılan iş adamı T.S. Polis tarafından bir süre kovalamaca lüks aracı ile M.V. idaresinde seyir halinde olan 34 GH 2358 plakalı otomobile çarptı. Kaza yapınca durmak zorunda kalan şüpheli polis ekipleri tarafından ters kelepçe vurularak gözaltına alındı. Kelepçeli şekilde polis arabasına götürülen şüpheli 'Kurbanın olayım, para problem değil ya. Çözün şu kelepçemi' dedi. Ayrıca otomobil kaza yaptıktan sonra ön kısımda bulunan bira kutusu da dikkat çekti.

'BİR ANDA ÇIKTI'

Alkol muayenesi yapılan Sürücü 2.07 promil alkollü çıkarken çarptığı aracın sürücüsü de yaşananları anlattı. M.V. Kaza ile ilgili olarak, "Ben eşimle birlikte yoldayken, arkadan siren sesleriyle gelen araç bir anda önümüze çıktı ve kaza yaptık. Bize çarpınca durmak zorunda kaldı ve polis müdahale etti"  ifadelerini kullandı. İşadamı ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken lüks aracı otoparka çekildi.

samsun ilkadım iş adamı polis alkollü