Polislerin Silahlı Şakası Ölümle Bitti! Kadın Polis Memuru Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Antalya'da henüz 23 gün önce göreve başlamış olan kadın polis memuru Ümran Yetişken meslektaşının şaka amaçlı doğrulttuğu silahtan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi.

Antalya’da henüz 23 gün önce göreve başlamış olan kadın polis memuru Ümran Yetişken meslektaşının şaka amaçlı doğrulttuğu silahtan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi.

Olay, Antalya Kepez ilçesi Kültür Mahallesinde meydana geldi. Henüz 23 günlük polis memuru olan 28 yaşındaki Ümran Yetişken meslektaşı olan Sait Ş.’nin iddiaya göre şaka amaçlı doğrulttuğu tabancasından çıkan kurşun sonucunda yaşamını yitirdi.

23 GÜNLÜK POLİSTİ

23 gün önce ilk görev yeri olan Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne ataması gerçekleşen 28 yaşındaki Ümran Yetiş isimli kadın polis memuru Ümran Yetişken görevi nedeniyle burada meslektaşlarının da kaldığı yeni yapılan apartmanda bir ev tuttu.

ŞAKA YAPMAK İSTERKEN ÖLDÜRDÜ

İddialara göre Yetişken, akşam saatlerinde polis memuru arkadaşı 24 yaşındaki Sait Ş.’nin kaldığı eve ziyarete gitti. Burada Ümran Yetişken ve ev sahibi ile yanlarında bulunan arkadaşları sohbet ederek yemek yedi. İddiaya göre Sait Ş. Temizlediği ve masasının üzerine bıraktığı beylik tabancasını eline alarak arkadaşı Ümran Yetişken’e şaka yapmak istedi. Ancak Sait Ş.’nin beylik tabancası bir anda ateş aldı ve tabancadan çıkan kurşun kadın polis memuru Yetişken’in sol göğsünden girip sırtından çıktı. Talishsiz polisin yaşamını yitirdiği öğrenilirken şaka olarak iddia edilen olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

polis şaka silahla şaka kadın polis memuru şaka ölümle bitti antalya polis memurları beylik tabancası