Polislerden Kaçamadılar! Aralarında Kadın da Var!

TAKİP ET

Kartal'da polis ekipleri şüphelendikleri bir aracı yaşanan kovalamacanın ardından durdurdu. Durdurulan araçta uyuşturucu madde ele geçirilirken ikisini Otomobilde birini kaçarak saklandığı evde olmak üzere polis ekipleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Yakacık Hürriyet Mahallesinde seyir halinde olan bir aracın içinde bulunanları şüpheli buldu. Şüpheliler polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak araçları ile kaçmaya başladı. Polis şüphelileri arasında bir süre yaşanan kovalamaca sonunda önünü keserek aracı durduran ekipler içerisinde M.S adlı erkek ve Ö.G adlı kadını Yakalayarak gözaltına aldı. Araçta yapılan arama sonucunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken şahıslardan biri kaçmayı başardı.

ARAÇTAN KAÇAN ÜÇÜNCÜ KİŞİ DE YAKALANDI

Araçtan kaçan üçüncü kişiyi yakalamak için çalışmalarına devam eden polis ekipleri Pendik Güzelyalı Mahallesi'nde saklandığı çatı katında bir süre sonra M.U. isimli şüpheliyi de Yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda da bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi öğrenilirken uyuşturucu madde yapımında kullanılan malzemeler de bulundu. Ağrı'da yakalanan şüphelinin polis tarafından birçok suçtan arandığı da belirlendi. Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürülerek sorguya alınan şüpheliler M.S, Ö.G ve M.U işlemlerinin tamamlanmasından sonra Kartal Anadolu Adliyesine götürüldü. Burada mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü de "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme ve ticaretini yapma"  tutuklanarak cezaevine gönderildi.

istanbul kartal uyuşturucu