Polisin Dur İhtarına Uymayp Kaçan Genç, O Anların Videosunu İnternette Paylaşınca Yakalandı

TAKİP ET

Konya'da uygulama yapan polislerin dur ihtarına uymayıp bir de aracını polislerin üzerine süren 19 yaşındaki genç olayın görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşınca yakalandı.

Konya'da uygulama yapan polislerin dur ihtarına uymayıp bir de aracını polislerin üzerine süren 19 yaşındaki genç olayın görüntülerini sosyal medya hesabında paylaşınca yakalandı.

Konya'da polisin dur ihtarına uymayarak üzerlerine otomobil süren 19 yaşındaki genç puanları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı. Bu görüntüler üzerine harekete geçen polis ekipleri gelince tespit ederek yakaladı.  gözaltına alınan M.F.K,  yanında ehliyeti olmadığını Bu nedenle ceza yiyeceğini düşünerek kaçtığını iddia ederek  kendini savundu. Genç hakkında "trafik güvenliğini tehlikeye düşürme'" suçundan soruşturma açıldı.

"GÖZÜMDE CANLANIR KOSKOCA MAZİ"
Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sosyal medyada M.F.K tarafından paylaşılan video üzerine çalışma başlattı.  Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesine bağlı Yazır Mahallesi ulusal Sokak da polisin dur ihtarına uymayan ve otomobilini polis memurunun üzerine sürdükten sonra kaçan sürücünün puanları da cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesabında paylaştığı belirlendi. Sosyal medya hesabında videoyu 'Gözümde canlanır koskoca mazi, güzel kaçmışım' notuyla paylaşan sürücünün kimliği belirlendikten sonra gözaltına alındığı öğrenildi.

"PİŞMANIM" DEDİ, SERBEST KALDI
M.F.K.'nin Hakkında 'trafik güvenliğini tehlikeye düşürme' suçundan işlem başlatılırken  ifadesinde M.F.K.'nin emniyetteki ifadesinde, "Otomobil, annemin üzerine kayıtlı. Bu olay, yaklaşık 2 ay önce oldu. Daha önce ehliyetsiz araç sürdüğüm için ceza yemiştim. O gün de ehliyetim üzerimde yoktu. Yine ceza yiyeceğim için polisten kaçtım. Pişmanım"   dediği öğrenildi. M.F.K. ve otomobilde bulunan arkadaşı H.B.T., ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

konya dur ihtarı polis sosyal medya