Polisin Çabası da Yetmedi! Bonzai Kullanan Şoför Direksiyon Başında Ortalığı Birbirine Kattı!

TAKİP ET

Erzurum'da bonzai dehşeti yaşandı. Bonzai içtiği öğrenilen bir şoför bindiği aracının içinde adeta kendinden geçti. Olay yerine gelen polislere 'Bırakın beni gideyim' diyen şahıs uyuşturucunun etkisiyle polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Erzurum’da bonzai dehşeti yaşandı. Bonzai içtiği öğrenilen bir şoför bindiği aracının içinde adeta kendinden geçti. Olay yerine gelen polislere ‘Bırakın beni gideyim’ diyen şahıs uyuşturucunun etkisiyle polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay, Erzurum Merkez Yakutiye ilçesi Kombina caddesi üzerinde yaşandı. Çevreden geçen araçlar yol üzerinde park halinde duran ataç içindeki sürücünün sentetik uyuşturucu olan bonzaiyi kullanması sonucunda kendinden geçtiğini ve durumunun kötü olduğunu anlayınca olayı hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Alınan ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri aracının içinde bonzainin etkisiyle kendinden geçen şahsı görünce şok yaşadı. Araç içindeki şahıs kendinden geçmiş halde yarı baygın yatıyordu.

POLİS İKNA ETMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA HARCADI

Yol kenarında araç içinde uyuşturucunun etkisiyle kendinden geçen adam polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kendine gelse de bu kez de polislere kendisini bırakmalarını ve gitmek istediğini söyledi. Uyuşturucu kullanan şahsın başında dakikalarca bekleyen polis ekipleri sağlık ekiplerinin de gelmesiyle uyuşturucunun etkisi altında olan ve yarı baygın halde sayıklayan şahsı ambulansa alarak ilk müdahalesinin yapılmasının ardından Palandöken Devlet Hastanesine sevk etti. 

ARAÇTA BONZAİ BULUNDU

Polis ekipleri kendilerine zor anlar yaşatan şahsı hastaneye gönderdikten sonra araç içinde yaptığı detaylı aramada yerde paspas üzerinde içinde bonzai olan bir poşet bulunduğu bilgisini verdi.

 

Erzurum Yakutiye Bonzai Uyuşturucu Polis Araç Sürücü Bonzai kullanan şoför