Polise Kan Donduran Telefon: Karımı Gidip Alın

TAKİP ET

Antalya'da uzun süreden beri ayrı yaşadığı 37 yaşındaki eşi Nihal Işıldar'ı başına tabanca ile ateş ederek öldüren 46 yaşındaki Özcan Işıldar cinayetin ardından polisi arayarak, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" dedi. Polis ekipleri şimdi olaydan sonra kaçan kocayı arıyor.

Antalya'nın Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi 30093 sokaktaki bir sitenin 11 katında Dün Gece saatlerinde meydana gelen olayda ikinci evlilikleri olan ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen Nihal Işıldar'ın yanına gelen Özcan Işıldar, aralarında çıkan tartışma sonucunda eşinin başına tabanca ile bir kez Ateş edip öldürdü.

POLİSİ ARAYIP CİNAYETİ HABER VERDİ

Olaydan bir süre sonra polisi arayan koca, "Karımı öldürdüm, gidin evden alın" dedi. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kısa sürede adresinize ulaşan ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiklerinde Talihsiz KadınI kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Işıldar'ın  hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olaydan sonra kaçan katil zanlısı kocayı yakalamak için polisin çalışmaları devam ediyor.

son dakika antalya kadın cinayeti son dakika haberi