Polis ve Astsubay Arasında Cinayetle Sonuçlanan Yasak İlişki Kavgasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

İstanbul Çekmeköy'de Dün polis memuru Süleyman A. ve Astsubay Aslan S. arasında yasak ilişki nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavga güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Çekmeköy'de Dün polis memuru Süleyman A. ve Astsubay Aslan S.  arasında yasak ilişki nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavga güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İstanbul Çekmeköy'de Dün bir astsubay ve bir polis sokak ortasında silahlı çatışma iş olay sonucunda polis Hayatını kaybetmişti.

SİLAHLI KAVGADA POLİS MEMURU HAYATINI KAYBETTİ, ASTSUBAY YARALANDI
Dün sabah saat 07.30 sıralarında Çekmeköy Çamlık Mahallesi Akınal sokakta yaşanan olayda cezaevinde görevli astsubay ve polis memuru arasında henüz bilinmeyen Bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavganın yasak aşk iddiaları nedeniyle çıktığı öne sürülürken polis memuru Süleyman A.  olay yerinde hayatını kaybetti polisin gardiyan eşi ve cezaevinde görevli astsubay yaralandı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Olay herkesi dehşete düşürürken güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı. Jandarma astsubay Aslan S. ve polis Süleyman A.  kamera kayıtlarında kavga ettikleri sırada birlikte yere düşüyor.  her iki şahsın elinde de silah bulunurken Bu sırada astsubay Aslan S., silahını ateşleyerek polis memurunun sırtından vuruyor. Polis memuru ağır yaralı olmasına rağmen silahını doğrulmaya çalışıyor fakat astsubay bir kez daha harekete geçerek Bu kez de polis memurunu göğsünden vuruyor.  Bu sırada ikilinin yanına polis memurunun gardiyan eşi geliyor.
İşte o görüntüler;

son dakika istanbul çekmeköy polis ve astsubay çatışması yasak aşk