Polis Memurunu Şehit Etti, İfadeleri Kan Dondurdu!

TAKİP ET

Konya'da meydana gelen trafik kazasında yüksek promil alkol alarak bir polis memurunun şehit olmasına sebep olan sürücülerin ifadelerindeki rahatlık bir kez daha kan dondurdu.

Konya'da alkollü sürücülerin yaptıkları kaza sonrasında polis memuru Ali Teke'yi şehit ettikleri öğrenilmişti. Bunun üzerine olay hakkında verilen ifadeler adeta kan dondurdu. Polis memurunu şehit eden yüksek promil alkollü bulunan kişiler ise tedavilerinin ardından konu hakkında ifade verdiler. İfadelerinde ne kadar içtiklerini hatırlamadıklarını belirten sürücülerin rahatlığı bir kez daha kan dondurdu. 

Cumartesi günü sabah karşı 05:00 sularında meydana gelen kaza sonrasında bir polis memuru feci şekilde can vererek şehit olmuştu. Karatay ilçesinde meydana gelen kaza sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Aslında olay yerinde yüksekten düşme vakası olduğu yönünde alınan ihbarlar çerçevesinde gidildi. 

NE KADAR ALKOLLÜ OLDUKLARINI BİLMEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Meydana gelen kaza sonrasında 2 çocuk babası polis memuru Ali Teke olay yerinde alkollü sürücülerin çarpmasının ardından şehir oldu. Aynı zamanda başka polis memurlarının da yaralandığı öğrenildi. Yaralı polis memurları hastanede tedavi altına alındı. Kazaya sebebiyet veren sanıkların ise araç içerisinde sıkıştıkları ve yaralandıkları öğrenildi. Bunun üzerine konu hakkında soruşturma başlatıldı. İki kişinin de alkollü çıktığı öğrenildi. Yüksek promil alkol alan sürücüler ifadelerinde 'Arabada bira ve viski içiyorduk. Ne kadar içtiğimizi hatırlamıyorum. Kazayı da hatırlamıyorum. Gözümü hastanede açınca olaylardan haberdar oldum' açıklamalarında bulundu. Kan donduran kazada sanıkların rahatlığı ise dikkatlerden kaçmadı. 

polis memuru konya trafik kazası