Polis Memuru Miras Tartışmasında Cinnet Geçirdi! 1 Kişiyi Öldürdü
Kayseri'nin Melikgazi ilçesi, bugün öğle saatlerinde yaşanan trajik bir olayla sarsıldı. Bir bağ evinde miras anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma, cinnet getiren bir polis memurunun silahını çekmesiyle kan gölüne döndü.
Olayda kayınvalide hayatını kaybederken, intihar girişiminde bulunan polis memuru ağır yaralandı.
Bağ Evinde Dehşet Anları
Olay, saat 13.00 sularında Melikgazi ilçesine bağlı Demokrasi Mahallesi 2246. Sokak'ta bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 35 yaşındaki polis memuru S.U. ile 60 yaşındaki kayınvalidesi M.M. arasında aile içi miras meseleleri nedeniyle tartışma çıktı.
Sözlü tartışmanın kısa sürede şiddetlenerek kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan polis memuru S.U., beylik tabancasını çekerek kayınvalidesi M.M.'ye ateş etti.
Önce Kayınvalidesini Vurdu, Sonra Tetiği Kendine Çevirdi
Kayınvalidesini vuran S.U., olayın şoku ve cinnet haliyle aynı silahı bu kez kendi başına dayayarak tetiği çekti. Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.
Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, kayınvalide M.M.'nin aldığı kurşun yaraları nedeniyle olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis Memuru Yaşam Mücadelesi Veriyor
Kendi başına ateş ederek ağır yaralanan polis memuru S.U. ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan S.U.'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, savcılık yaşanan trajediyle ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.