Polis memuru boşanma aşamasında eşini silahla vurarak öldürdü

TAKİP ET

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, boşanma aşamasında olan ve 1 çocuk annesi Gülten Ataklı (35), yol kenarında başından ve göğsünden vurulmuş şekilde cansız bir şekilde bulundu. Olayla ilgili yapılan incelemede, Gülten Ataklı'nın polis memuru olan eşi M.A. şüpheli olarak gözaltına alındı.

Olay, Demirşeyh Köyü yolu Topaktaş mevkisinde meydana geldi. Bir köye yakın çalılık alanda hareketsiz yatan kadını görenler hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen, başından ve göğsünden vurulan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan inceleme sonucunda hayatını kaybeden kadının, 1 çocuk annesi Gülten Ataklı olduğu tespit edilerek, ailesine haber verildi. Gülten Ataklı'nın, polis memuru olan eşi M.A. ile boşanma sürecinde olduğu ve bir süredir ayrı yaşadığı öğrenildi.

Polis ekipleri, olaydan sonra kayıplara karışan ve Samsun'da polis memuru olarak görev yaptığı belirtilen eşi M.A.'yı, Samsun'un Havza ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Bu üzücü cinayetin arka planındaki gerçekler ise henüz aydınlatılmayı bekliyor.

Çorum cinayet kadın cinayeti