Polis Kurtarınca Sinir Krizi Geçirdi!

TAKİP ET

Kayseri'de intihar etmek isteyen bir kadın polisin zorlu ikna çalışmaları ile kurtarıldı. Ancak sonrasında sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Kayseri'de bugün öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen bir intihar girişimi çevrede bulunan vatandaşları da korkuttu. Bölgede bulunan bir üst geçide çıkan Semiha A. isimli kadının intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra atlamak üzere olan kadın olay yerine gelen polis ekipleri tarafından zorlukla ikna edildi. 

Semiha A. isimli kadının neden intihara teşebbüs ettiği merak konusu oldu. İkna etmek için polis memurlarının dakikalarca uğraştığı öğrenildi. Üst geçide çıktıktan sonra yola doğru korkuluklardan ayaklarını sallandıran kadın zaman zaman tüm yürekleri ağızlara getirdi. Çevrede biriken kalabalık meraklı gözlerle olan biteni izliyordu. 

POLİS KURTARINCA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Semiha A. isimli kadının uzun zamandır maddi sorunlarının olduğu ve üstesinden gelemediği için çok bunaldığı ve bu yüzden üst geçitten atlayarak yaşamına son vermek istediği öğrenildi. İntihara teşebbüs eden kadın polis ve itfaiyenin kurtarma çalışmaları sonrasında dakikalarca göz yaşı döktü. 

Polis gelene kadar çevredeki kalabalık genç kadının atlamasını engellemek için çok uğraştılar. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri zorlu bir ikna sürecinin ardından kadını korkuluklardan almayı başardılar. Ancak polis tarafından kurtarılan kaadın sinir krizi geçirmeye başladı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sinir krizi geçiren kadına ilk müdahale yapıldı ve ardından hastaneye kaldırıldığı açıklandı 

kayseri intihar sinir krizi