Polis Aracında Tecavüz Davasında Yeni Gelişme! "Ağlayarak Anlattı, Eczaneye Götürdüm"

TAKİP ET

Fatih'te 15 Ekim 2018 tarihinde Pasaportun yanında olmadığı gerekçesiyle Taksiden olis Ş.Ş. ve İ.K. tarafından indirilen Özbekistan uyruklu I.K., Polis Ş.Ş.nin kendisine ekip otosunda tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi olmuştu.

Polis memurunun 400 lirasını da aldığını iddia eden kadının şikayeti sonrası 5 polis hakkında dava açılmıştı. Duruşmaya tutuklu Ş.Ş. ve İ.K. ile tutuksuz sanıkların yanı sıra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı şikayetçi olarak katıldı. Ş.Ş. duruşmada verdiği savunmada suçlamaları kabul etmeyerek, “Kadın bana araçta para karşılığı cinsel ilişki teklif etti, kabul ettim. Ancak tedirgin olduğum için bir şey yapmadım. Benden 1500 TL istedi. 300 - 400 lira verebileceğimi belirtince beni şikayet edeceğini söyledi” iddiasında bulundu. 
Kadına Olay günü evine götürdüm Taksi Şoförü duruşmada tanık olarak ifade verdi. Taksi Şoförü duruşmada verdiği ifadede, “Mağdur aracıma bindiğinde ağlayarak tecavüze uğradığını söyledi. Hamile kalmamak için ilaç almak zorunda olduğunu ancak parası olmadığını anlattı. Ben de eczaneye gidip hamilelik önleyici ilaç aldım ve kadını evine bıraktım” dedi. Mahkemeye sanıklardan İ.K.’nın tahliyesine karar vererek duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

son dakika haber ekip otosunda tecavüz son dakika haberi