Plazanın 20. Katından Düşen Genç Kızın Babası: İntihar Değil Cinayet

TAKİP ET

Ankara'da Bir Plaza'nın 20 katından düşerek hayatını kaybeden genç kızın babası kızının hiç bir sıkıntısı olmadığını ve bunun bir intihar değil cinayet olduğunu söyledi.

Ankara'da Bir Plaza'nın 20 katından düşerek hayatını kaybeden genç kızın babası kızının hiç bir sıkıntısı olmadığını ve bunun bir intihar değil cinayet olduğunu söyledi. 

Ankara'da Bir Plaza'nın 20. katından düşerek hayatını kaybeden 23 yaşındaki Şule Çet’in babası herhangi bir sıkıntısı olmadığını ve bunun bir intihar değil cinayet olduğunu söyledi. 

GENÇ KIZ İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?
Ankara'nın en lüks Plaza larından birinde doğum gününde 20. kattan düşerek hayatını kaybeden Gazi Üniversitesi sanat tasarım öğrencisi çöle Çetin ölümü ile ilgili sır perdesi aralanıyor.  Genç kızın Ç.A.’nın ortak olduğu iş yerinde yarı zamanlı çalıştığı iddia edildi.  Fakat iş yerinin diğer ortağa genç kızın işine son verdi. Ç.A. ise genç kıza işine yeniden döneceğini buluşup konuşmak istediğini söyledi.  Genç 28 Mayıs günü Çankaya'daki plaza da Ç.A.  ile bir araya geldi.  Polis ekipleri biraz ağdaki kameraları inceledikten sonra Çet, Ç.A. ve yanlarındaki iki erkek B.Y. ve T.K. ile birlikte 23.54’te Plaza ya girdiğini, B.Y. ile T.K.’nın saat 23.54’te plazadan ayrıldığını belirledi.  Genç kız Plazanın 20. katından gece saat 04.00’te düşerek hayatını kaybetti.

''BURADAN ÇIKAMIYORUM, ADAM BANA TAKMIŞ''
Olayda kilit nokta ise Çet’in ev arkadaşı Liliya oldu. Liliya ifadesinde "Gece 01.48'de aradı. 'İçeriye geçiyorum, beni ara ve acil gelmem gerektiğini söyle' dedi. 12 dakika sonra 'Buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. Bırakmıyor, keşke gelmeseydim' diye mesaj attı" ifadelerini kullandı. 

''TUTUP ÇEKMEYE ÇALIŞTIM, TIRNAKLARI PARMAKLARIMA BATTI''
Ç.A. ise olaydan sonra kayıplara karışırken, ortaya çıkarak polise ifade verdiği öğrenildi. Ç.A. ifadesinde "Beraber alkol alıyorduk. Bir ara yanımdan ayrıldı. Gelmeyince merak edip bakmaya gittim. O sırada kendini sarkıtmış 'Kendimi atacağım' diyordu. 'Yapma, etme' derken kendini attı. Tutup çekmeye çalıştım, o sırada tırnakları parmaklarıma battı" dedi. Genç kızın babası ise kızının intihar etmeyeceğini, bunun bir cinayet olduğunu ve katilin peşini bırakmayacaklarını söyledi. 

 

plazadan düşen kız 20. kattan düşen kız ankara son dakika son dakika haberi