Planları çorbaya döküldü! İçtiği kelle-paça, hırsızı ele verdi

TAKİP ET

Bursa'da 9 tane aracı çalan şüpheli, bir restoranda içtiği kelle-paça çorba sayesinde yakalandı.

Ekiplerce kısa süre içerisinde yakalanan şüpheli çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklandı. Merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde yaşanan 9 otomobil hırsızlığı İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği’ne bağlı ekipleri harekete geçirdi.

Polis ekiplerinin baş şüpheli olarak araştırdığı M.T.'nin merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Caddesi'nden Elmasbahçeler Mahallesi yönünde ilerlediğini belirledi.

İÇTİĞİ ÇORBADAN TESPİT ETTİLER

Oto Hırsızlığı Büro Amirliği’ne bağlı ekipler bölgede yaptığı incelemede bir restorana gelerek baş şüpheli M.T.'nin görsellerini çalışanlara gösterdi. Burada çalışanların zanlıyı tanıması ve hatta içtiği çorbanın kelle-paça olduğunu belirtmesinin ardından polis ekipleri zanlıyı kısa süre içerisinde yakaladı. Hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen E.A., E.Ö. ve N.Ç. adlı zanlılar kısa süre içerisinde ekipler tarafından kıskıvrak gözaltına alındı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemleri biten 4 zanlıdan M.T. ve E.A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edilirken diğer 2  zanlı ise serbest kaldı.

 

Bursa çorba