PKK'ya Büyük Darbe! Toprağa Gömülü Bulundu

TAKİP ET

PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken son olarak toprağa gömülü halde silahlar ve uçak savar mermilerinin bulunduğu öğrenildi.

PKK terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken son olarak toprağa gömülü halde silahlar ve uçak savar mermilerinin bulunduğu öğrenildi. 

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte ülkenin pek çok bölgesinde operasyonlar devam ederken son olarak Bingöl'de yapılan operasyonlarda dikkat çeken detaylara yer verildiği öğrenildi. Son olarak bölgenin kırsal kesimlerinde gerçekleştirilen operasyonların ardından toprağa gömülü halde silahların ve çeşitli teçhizatların bulunması dikkatlerden kaçmadı. 

İl Jandarma Komutanlığına bağlı olarak gelişen operasyonun ardından Genç ilçesinin kırsalında bir operasyon gerçekleştirildiği belirlendi. Zaman zaman bölgede teröristlerin görülmesi ilk olarak bölgenin operasyon bölgesi olarak belirlenmesine karar verildi. 

UÇAKSAVAR MERMİLER BULUNDU

Operasyon timler tarafından daha önce belirlendi. Bunun üzerine teröristlerin saklanabileceği bölgelere özellikle arama ekipleri gönderildi. Kırsalda bulunan mağaraların tamamı arandı. Bazı cephaneliklerin bulunması dikkatlerden kaçmadı. Bunun yanı sıra güvenlik güçlerinin dikkatinden bazı toprak bölgelerin kazılmış olduğu görüldü. Bölgede kazıldığı düşünülen toprak bölgeler yeniden açıldı ve tahmin edildiği üzere terör örgütüne büyük darbe vuracak olan cephanelikler elde edildi. İki bidon çıkarıldı. Çıkarılan bidonların ardından 5 adet kaleşnikof tüfek, roketatar, el bombaları, şarjörler ve 15 adet uçak savar mermisinin ele geçirilmesi dikkatlerden kaçmadı. Bölgede terör örgütü hakkındaki operasyonların devam ettirileceği ve tek bir terörist kalmayıncaya kadar mücadelenin sürdürüleceği özellikle belirtildi.

pkk terör örgütü uçak savar mermi terör operasyonu bingöl