PKK'ya Ağır Darbe! Haberler Peş Peşe Geliyor

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava Harekatı'nda PKK'lı teröristler tarafından barınak, sığınak ve depo olarak kullanılan 28 hedef İmha edildi. Hava harekatının ardından bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı "Emniyet istihbarat ve jandarmanın ortak operasyonu ile toplam 18 terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava Harekatı'nda PKK’lı teröristler tarafından barınak, sığınak ve depo olarak kullanılan 28 hedef İmha edildi. Hava harekatının ardından bir açıklama yapan İçişleri Bakanlığı "Emniyet istihbarat ve jandarmanın ortak operasyonu ile toplam 18 terörist etkisiz hale getirildi."  ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak'ta düzenlenen hava harekatının ardından Genelkurmay başkanlığından da şu açıklama yapıldı; "Irak kuzeyi Metina, Zap, Avaşin-Basyan, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerine, 10Temmuz 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü tarafından sığınak, barınak ve depo olarak kullanılan 28 hedef imha edilmiştir."

18 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Devam eden terör operasyonları hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanlığı ise,  "Osmaniye Amanos Dağlarında emniyet istihbarat ve jandarmanın ortak operasyonu ile 11 terörist, Diyarbakır’da 3 terörist, Şırnak’ta 4 terörist olmak üzere toplan 18 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Operasyonlar devam etmektedir."  ifadelerini kullandı..

TSK Kuzey ırak hava harekatı operasyon ağır darbe son dakika