PKK'nın Korkunç Oyunu! 9-10 Yaşındaki Çocukları...

TAKİP ET

Güvenlik güçlerinin kararlı operasyonları sonucu örgüte katılımın sıfıra yaklaşması üzerine terör örgütü PKK küçük yaştaki çocukları kaçırmak suretiyle eleman temin etmeye çalışıyor. Terör örgütü PKK dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan bir terörist verdiği ifadede 9 10 yaşlarındaki çocukları ellerine silah tutuşturup bile bile ölüme gönderdiklerini itiraf etti.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre 2018 yılının Eylül ayında şahit olduğu bir vahşete dayanamayarak teslim olduğu belirtilen bir teröristin itirafları terör örgütünün elebaşları için çocuk ya da kadın fark etmeksizin insan hayatının bir anlamı olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

“9-10 YAŞLARINDAKİ ÇOCUKLARIN ELİNE SİLAH TUTUŞTURUP”

Teslim olan PKK'lı teröristin verdiği ifadede örgüt Suriye ile bırakın kuzeyindeki barınma alanlarında gençler taburu adı altında dokuz on yaşlarında çocuklardan gruplar oluşturuyor. Henüz okul çağında olan bu çocuklar ellerine silah tutuşturularak ölüme gönderiliyor. Bölücü terör örgütü Türkiye Uluslararası kuruluşların çocuk istismarını yakından takip ettiğini biliyor ve yaptıkları İnsanlık dışı muamele nin ortaya çıkmasından korkuyor. Çatışmalarda yaralanan çocukların tedavi edilmesi engel denirken aynı zamanda evlerine dönmek isteyen yazılı çocuklara izin verilmiyor ve tek başlarına bırakılarak ölüme terk ediliyor. Daha önce de birçok defa bölücü terör örgütü PKK'nın çocuk istismarı uluslararası insan hakları ve sivil toplum kuruluşlarının resmi toplantılarında yer almıştı. Örgütün canliğini ortaya koyan en kuvvetli delil olan bu raporlar değerlendiriliyor.

pkk terör örgütü pkk korkunç oyun son dakika