PKK'nın Korkunç Gerçeklerini Bin 150 kadın İtirafçı Anlattı

TAKİP ET

PKK dan çözünmeleri devam ettiği son 3 yılda 967'si örgütten kaçarak teslim olan ve 183'ü hasta veya yaralı olarak yakalanan 1150 kadın terörist istihbarat birimlerine PKK terör örgütünün dağda uyguladığı iğrenç düzeni itiraf etti.

Terör örgütünden son 3 yılda kaç araç teslim olan ya da operasyonlarda sayıda ölü olarak yapılan toplam 1150 kadın terörist ile yapılan görüşmeler sonrası istihbarat birimleri tarafından çok önemli bir rapor hazırlandı. Terör örgütünün Kazaları nasıl kullandığı infaz ve intiharlar raporda anlatıldı.

TEK TEK GÖRÜŞÜP, RAPOR HAZIRLADILAR

İstihbarat birimlerinin tamamı kadınlardan oluşan 6 kişilik ekibi 200 Günlük çalışma sonunda 3 yılda 967 örgütten kaçarak teslim olan 182 operasyonlarda sayıda yaralı olarak yakalanan 1150 itirafçı terörist ve aileleri ile tek tek görüşme gerçekleştirdi. Sabah gazetesinde yer alan habere göre teröristler itiraflarında şu ifadeleri kullandı;
“Rojin Besta (Batman): Benden 11 yaş büyük biriyle evlenip 4 çocuğa anne olunca dağı kurtuluş görmüştüm. 5'inci gün tecavüze uğradım. Teslim olan bir arkadaşın anlattıklarından etkilenip döndüm.
Beritan Amed (Muş): Kandil'e ayak bastığımın ikinci gecesi tecavüze uğradım. Sabahleyin sorumluya söyledim. 'Gel bana anlat' olayı diyerek götürdüğü kendi sığınağında o da bana tecavüz etti.
Gabar Rojbin (Bitlis): Üvey ana şiddetinden kaçıp PKK'ya katıldım. 5 yılda tecavüze karşı çıkan 11 kadının intiharına ve 8 kadının infazına şahit oldum.
Rozerin Batman (Diyarbakır): Vücudumda gördüğüm işkence ve tecavüzün izleri var.
Sara Kanireş (Mardin): PKK'nın askeri kadın kolu YJA-Star'ın başı Hülya Eroğlu'na 'Bizi seks kölesi gibi kullanıyorlar" dedim. 'Hepimiz bu yollardan geçtik' dedi.
Berjin Amara (Şırnak): Kandil'de işkenceye karşı çıkan Mersinli Meryem ve Maraşlı Zöhre aynı gün kurşuna dizildi.
Beritan Sterk (Şanlıurfa): Kandil'de Duran Kalkan'ın tecavüzüne uğradım.
Dilovan Amara (Ağrı): Örgütte tecavüz edenler hiç cezalandırılmadı.
Yüzde 79'u 15-22 yaş grubunda”

İSTİHBARAT BİRİMLERİ RAPORUNDAKİ İSTATİSTİKLER

İstihbarat birimlerinin hazırladığı raporlara göre PKK'ya katılan kadınların yüzde 79’u 15 22 yaş grubunda. Terör örgütüne katılan kadınların %55'i ise 15 - 18 yaşında kandırılmak ve kaçırılmak suretiyle dağa çıkarılıyor.  Terör örgütüne katılan kadınların yüzde beşi üniversite mezunu yüzde 53’ü lise %59’u ise Ortaokul ya da İlkokul mezunu. PKK'ya kadınlar satılan kadınlardan yüzde on biri sadece Okuma yazma biliyor yüzde 12'si ise okuma yazma bile bilmiyor. Terör Örgütü tarafından kandırılıp dua çıkarılan kadınların yüzde doksanı yaşına hiç bakılmadan ilk 30 gün içerisinde tecavüze uğruyor.  Örgüt yöneticileri tarafından kadın teröristler erkek teröristleri eylemlere motive etmek amacıyla eşya gibi kullanılıyor.

 

PKK tecavüz terör örgütünün iğranç yüzü istihbarat birimleri son dakika