PKK'nın İğrenç Yüzü! Mağarada 4 Kız Çocuğu ile Birlikte...

TAKİP ET

Terör örgütü PKK dan ikna yoluyla kaçarak geçtiğimiz 10 ayda teslim olan 146 teröristin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir teröristin ifadesinde kullandığı, "Firaz Amed kod adlı grup sorumlusunu, Suriye'den ve Mahmur kampından getirilen 13-14 yaşlarındaki 4 kız çocuğu ile birlikte mağarasının içinde yaptırdığı suni havuzda görünce beynimden vurulmuşa döndüm." sözleri kan dondurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha önce “PKK ile mücadelede ikna çabaları sonuç verdi. 2018 yılında teslim olan 343 teröristten 146'sı ikna yöntemiyle dağdan indi” açıklamasını yapmıştı. PKK'dan kaçarak teslim olan o teröristlerin ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı. Teröristlerin teslim olmalarında en önemli faktörü aileleri olurken örgüt içi yaşanan tecavüzler de  teröristleri teslim olmaya itti. 

İNFAZ, VAHŞET, SAPIKLIK

Teslim olan teröristlerden 25 yaşındaki Vanlı M.Y Verdiği ifadede; “Dağdayken en çok kalp hastası olan ve maddi imkânsızlıktan dolayı gerekli tedaviyi olamayan babamı hasta yatağında bıraktığıma üzülüyordum. Kızların tecavüz edilmelerine tanık oldum. Kapana kısılmış fare gibi dilimi ısırıp, dişlerimi sıkmaktan başka bir şey yapamazdım zaten. 2 yıl bu psikoloji ile yaşadım. Ben dağdayken devlet babama kalp nakli yaptırmış babam 'dön' deyince devletime sığındım. 41 ay dağda kan emici vampirlere hizmet ettim. Şimdi devletimin kapısında 41 ay hizmet etmek istiyorum.” dedi.

Teslim olan 23 yaşındaki Hakkarili terörist M.Ç. ifadesinde; “Kanmış, kandırılmış, yanılmış olduğumu Kandil'e ayak bastığımın üçüncü günü anladım. 2 yıl içinde de son nefesimi verdiğim ana kadar beynimden silip atamayacağım, infaz vahşetlerine, sapıklık düzeyindeki tecavüzlere tanık oldum. 22 ay 7 günlük yaşadıklarımı unutmadan kendimi devletime affettirmek için elimden geleni yapacağım.” dedi.

4 KIZ ÇOCU İLE MAĞARADA…

21 yaşındaki Bingöllü A.P. ise  “Firaz Amed kod adlı grup sorumlusunu, Suriye'den ve Mahmur kampından getirilen 13-14 yaşlarındaki 4 kız çocuğu ile birlikte mağarasının içinde yaptırdığı suni havuzda görünce beynimden vurulmuşa döndüm. 3 yıl göremediğim annem 'Eve dön kuzum. Devlet evimize kadar geldi' deyince sanki dünyalar benim oldu. Şükürler olsun ölmeden döndüm. Şırnaklı Dilan, Muşlu Zeynep, Batmanlı Hülya keşke onlar da dönebilselerdi. Dilan ve Zeynep uğradıkları tecavüz sonrası kendilerini Zap suyuna attılar. Hüseyin ve Davut'u ise kaçarken yakalanınca aynı tastaki çorbayı paylaştığı arkadaşına infaz ettirdiler.” dedi.

 

pkk teslim olan teröristler ifade son dakika son dakika haberi