PKK'nın İğrenç Yüzü! Kadın Terörist Tecavüzlere Dayanamayıp El Bombası İle Kendini Patlattı

TAKİP ET

Kandil'den PKK'lı teröristlerin elinden kaçtığı belirtilen bir kadın teröristin verdiği bilgilerde bölücü terör örgütü PKK'nın iğrenç yüzü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Kadın terörist, 2015 yılında Zeynep isimli bir başka kadın teröristin uğradığı tecavüzlere dayanamayarak el bombası ile kendini patlatarak intihar ettiğini söyledi.

Kandil’den PKK’lı teröristlerin elinden kaçtığı belirtilen bir kadın teröristin verdiği bilgilerde bölücü terör örgütü PKK’nın iğrenç yüzü bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Kadın terörist, 2015 yılında Zeynep isimli bir başka kadın teröristin uğradığı tecavüzlere dayanamayarak el bombası ile kendini patlatarak intihar ettiğini söyledi.

Bölücü terör örgütü PKK’nın iç yüzü Kandil’den kaçan bir kadın teröristin anlattıkları ile bir kez daha gözler önüne serildi. Kandil’den kaçan bir kadın terörist Kadınların Kandil’de tecavüz ve işkencelere maruz kaldığını belirterek kan donduran itiraflarda bulundu.

DEFALARCA TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN EL BOMBASIYLA İNTİHAR ETTİ

Zilan Dicle kod adlı bir kadın terörist geçtiğimiz aylarda 2 arkadaşı ile beraber örgütün elinden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu. Kandil’de PKK’lı teröristler hakkında yaptığı itiraflar ise herkesin kanını dondurdu. Kandil Dağı’nda Zeynep isimli bir kızla tanıştığını söyleyen kadın terörist, bu kızın Mahmur’lu Kürt bir ailenin 5 çocuğundan biri olduğunu, kendisine sürekli tecavüz ettiklerini söyleyerek ağladığını belirtti. Geçtiğimiz yıl el bombasıyla hayatına son veren Zeynep’in Kandil’de sürekli tecavüze uğradığı için hayatına son verdiğini söyledi.

 

PKK Kandil Kadın Terörist 2015 Tecavüze dayanamadı El bombası İntihar İtiraf Terörist